2777
2789
عنوان

مامانايي كه شير ميدين

206 بازدید | 18 پست

ماماناي عزيز كِي با بي بيخوابيهاي شب خدافظي كردين و يا كِي تونستين بالاخره باهاش كنار بياين؟!

من ٣٣ روزه زايمان كردم خيلي خستم تمام استخونام درد ميكنه

دخترم شبا گريه نميكنه ولي همينكه شيرش ميدم خودم تا يك ساعت خوابم نميبره،تا ميخوام چرت بزنم دوباره وقت شيرش ميرسه

كل بدنم كوفته شده

كي برام عادي ميشه؟؟؟؟

هنوز بعد یک ونیم سال بدنم کوفتس تمومی نداره

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسرت یکم ارامش بدلم مونده ...همش بایدمراقب باشی 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

نههههههه😩😩😩😩من تحمل ندارم  بعضي وقتا كاملا احساس پشيموني ميكنم

الان میخوام بخوابونمش برم دوش بگیرم کپک زدم مگه میخوابه ..اعصابمو خوردکرده

عادت نكردي اصلا؟!

شبا یجورروزام که شوخیاش ‌‌گاهی کلافم میکنه

واي منم وقت حموم ندارم دارم ديونه ميشم از درد بدنم

گاهی دلم میخواد یگوشه لم بدم برم تو گوشی یافیلم ببینم ولی نمیشه ...انشالله زودتر بزرگ بشه خیالم راحت شه

يا خدا مامانم ميگه اخه بعد چهل روز خوابش تنظيم ميشه😩😩😩

نه بابا. ميبيني كه همه بچه هاي ١ ساله دارن هنوز انظيم نيست. البته پسر من شب تا صبح رو ميخوابه. براي شير بيدار ميشه. يعني اونطور ميست بيدار شه بره بچرخه تو خونه. شير ميخوره ميخوابه باز

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
گاهی دلم میخواد یگوشه لم بدم برم تو گوشی یافیلم ببینم ولی نمیشه ...انشالله زودتر بزرگ بشه خیالم راحت ...

من شبا ٩ پسرمو ميخوابونم تا ١٢ اين تايم رو به خودم ميدم و با شوهرم ٢ تايي حال ميكنيم

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌