2777
2789
عنوان

تغذیه نوزاد

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

پسرم تازه هفت ماهش کامل شده وارد هشت شده اصلا رشد نمیکنه غذا و شیر هم درست حسابی نمیخوره وزنش اومده زیر نمودار وزن تولدش ۳۵۰گرم بود الان تازه شده ۶۹۰۰چکار کنم دارم دیونه میشم خیلی غصشو میخورم راستی پسرم شیرخشکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر سالمه فعالیتش هم زیاده ولی خیلی داره لاغر میشه زیر چشاش گود رفته خیلی خسته سوپ میدم فرنی میدم میوه میدم هیچکومو نمیخوره اشک میریزه ولی دهنشو باز نمیکنه با اینکه زینک میخوره ولی اشتها نداره 

شیرخشک اپتامیل دادم وزن نمیگرفت الان دارم نان میدم فعلا

عزیزم شیر شبش زیاد کن منم دخترم همینطور بود شب میخوابید تا صبح اصلا گرسنه نمیشد دیگه چند مدتی خودم هر دوساعت یا دوساعت ونیم بهش شیر میدادم حالام عادت کرده سر ساعت بیدار میشه شیر میخواد و این تو وزنگیریش خیلی کمکم کرد ببین سوپش با هر ترفندی شده بهش بده پودر جوانه گندم هم به سوپش بزن که عالیه 

راستی ماهیچه بنداز تو شیشه و بعد شیشه بزار تو اب یه چندین ساعت بزار بمونه یه عصاره لذیذی میده که چرب و خوشمزست بعد سوپ و ماهیچه که میکس کردی این عصاره هم بزن بهش شاید خوشش بیاد بخوره دخترم خیلی دوست داره امتحانش کن