2821
2789
عنوان

بتای پایین😢😢

1263 بازدید | 24 پست

چهار روز قبل زا پری بتا 30 بود دکتر گفت اثر hcg و منفیه😢😢😢بی بی چک امروز که موعدم بود باز خیلی پررنگ شد

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم دوباره برو آزمایش

یکشنبه بازمیدم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
از تزریق آمپول چند روز میگذره؟

از دوتاش 17 روز از یکیش 15 روز

من بعد ای وی اف با ایییین همه امپول بتام ۱۲ بود فک نکنم اثر امپول باشه

ای دکتر خیلی ناامیدم کرده که این خیلی کمه ولی بی بی با ادرار وسط روز خیلی پررنگه

اره خوبه عزیزم نگران هم نباش ان شاالله که بخیر میگذره

ان شاالله وعام کنین بره بالا، بی بی روژان زدم وسط روز خیلی پررنگ شد

حتما دعات میکنم عزیزم از خدا میخوام دلتو شاد کنه

فدای مهربونیتون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز