2777
2789
عنوان

بارداری 😍😍😍😍

167 بازدید | 15 پست

خانما میگم میشه بری دکترمتخصص بگی من چندقلو میخوام و بهت ی سری قرص و آمپول بده ک تخمدانتو قوی کنه و ۲قلو باردارشی؟؟؟ همچنین چیزی داریم؟؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره.من برا بچه بعدی دلم خییلی میخواد اینکارو کنم.کلا همیشه ام سه تا بچه دوست داشتم از مجردیم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

اره من عاشق دوقلوام ولی میترسم سخته بزرگ کردنش

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

ای وی اف ن ها ؛؛؛؛ فقط امپول ساده برا تقویت تخمدان !بعد من تازه میتوام اقدام کنم قبول میکنن همچین چیزی رو ؟؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
اره من عاشق دوقلوام ولی میترسم سخته بزرگ کردنش

انگار من دل شیر دارم ها؛ من تو تهران تنهام خانوادم شهرستانن متولد ۷۳ ام و تو تهران ی خواهرشوهر بددددددد دارم ک اینجا بمیرم سراغم نمیاد

ای وی اف ن ها ؛؛؛؛ فقط امپول ساده برا تقویت تخمدان !بعد من تازه میتوام اقدام کنم قبول میکنن همچین چی ...

قرص تحریک کننده تخمدان بخوری احتمال چن قلویی بالا میره

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

احتمالش صدردصدنیست بگیره

واگه مشکلی نداشته باشی دکترخوبی هم باشه اینکاررانمیکنه چون تحریک تخمدان باداروهم عواقب خودش راداره ممکن کیست ایجادبشه یامشکلات دیگه 

انشالله خدا بهت بده  خواهرشوهر یه دو قلو داره هنوز یه سالشون نشده دیگه خیلی خسته شده با اینکه ...

مرسی انشالله خیلی دلم میخواد

احتمالش صدردصدنیست بگیره واگه مشکلی نداشته باشی دکترخوبی هم باشه اینکاررانمیکنه چون تحریک تخمدان با ...

😢😢😯☹😓جدی؟؟؟؟وای ترسناکه

عزیزم امیدوارم  خدا یه دوقلوی سالم بهت بده  دوقلو های خواهرشوهرم دو تا پسرن کارن وکسرا&n ...

ای خدا ا  دهنت بشنوه سنم کمه دلم میخواد باهم بیارمشون و تموم شه بره راحت شم ی دخترو پسر معرکس