arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 عنوان بارداری 😍😍😍😍 167 بازدید | 15 پست خانما میگم میشه بری دکترمتخصص بگی من چندقلو میخوام و بهت ی سری قرص و آمپول بده ک تخمدانتو قوی کنه و ۲قلو باردارشی؟؟؟ همچنین چیزی داریم؟؟؟ میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم 1397/05/12 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand2۰ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 یس توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 وای اره.من برا بچه بعدی دلم خییلی میخواد اینکارو کنم.کلا همیشه ام سه تا بچه دوست داشتم از مجردیم اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
maryami1371 عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 2404 اره ولی خب ۱۰۰ درصد نیست راه ظهورت را بستم ... قبول خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
گلی70 عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 918 اره من عاشق دوقلوام ولی میترسم سخته بزرگ کردنش وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 ای وی اف ن ها ؛؛؛؛ فقط امپول ساده برا تقویت تخمدان !بعد من تازه میتوام اقدام کنم قبول میکنن همچین چیزی رو ؟؟؟ میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
مدیسا1365 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 16778 اره من عاشق دوقلوام ولی میترسم سخته بزرگ کردنش انشالله خدا بهت بده خواهرشوهر یه دو قلو داره هنوز یه سالشون نشده دیگه خیلی خسته شده با اینکه تا 8 ماهگیشون پیش مادر شوهرم بوده
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 اره من عاشق دوقلوام ولی میترسم سخته بزرگ کردنش انگار من دل شیر دارم ها؛ من تو تهران تنهام خانوادم شهرستانن متولد ۷۳ ام و تو تهران ی خواهرشوهر بددددددد دارم ک اینجا بمیرم سراغم نمیاد میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
sogand2۰ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6871 ای وی اف ن ها ؛؛؛؛ فقط امپول ساده برا تقویت تخمدان !بعد من تازه میتوام اقدام کنم قبول میکنن همچین چی ... قرص تحریک کننده تخمدان بخوری احتمال چن قلویی بالا میره توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 19037 احتمالش صدردصدنیست بگیرهواگه مشکلی نداشته باشی دکترخوبی هم باشه اینکاررانمیکنه چون تحریک تخمدان باداروهم عواقب خودش راداره ممکن کیست ایجادبشه یامشکلات دیگه
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 انشالله خدا بهت بده خواهرشوهر یه دو قلو داره هنوز یه سالشون نشده دیگه خیلی خسته شده با اینکه ... مرسی انشالله خیلی دلم میخواد میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 احتمالش صدردصدنیست بگیره واگه مشکلی نداشته باشی دکترخوبی هم باشه اینکاررانمیکنه چون تحریک تخمدان با ... 😢😢😯☹😓جدی؟؟؟؟وای ترسناکه میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم
مدیسا1365 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 16778 مرسی انشالله خیلی دلم میخواد عزیزم امیدوارم خدا یه دوقلوی سالم بهت بده دوقلو های خواهرشوهرم دو تا پسرن کارن وکسرا ولی آدم آگه یه دوقلو دختر وپسر داشته خیلی خوب میشه
arshami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 902 عزیزم امیدوارم خدا یه دوقلوی سالم بهت بده دوقلو های خواهرشوهرم دو تا پسرن کارن وکسرا&n ... ای خدا ا دهنت بشنوه سنم کمه دلم میخواد باهم بیارمشون و تموم شه بره راحت شم ی دخترو پسر معرکس میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم