2777
2789
عنوان

زایمان

109 بازدید | 7 پست

سلام بچها من 39هفته و3روزم ازدیروز مقعدم یافشارمیاد یاتیر شدید میکشه ستون فقراتمم دردمیکنه بعضی وقتا هم زیرشکمم تیرمیکشه تویه واژنمم انگارزخمه جنینمم خودشو فشارمیده پایین آیا علائم زایمانه تاحالا کسی اینجوری بوده ک بعدچن روززایمان کنه؟؟؟؟؟؟؟

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی فشار به پایین میاد یعنی احتمالا سرش توو لگنه و آمادست. ایشالا کم کم وقتشه، ولی دقیقا کی رو نمیدونم! من هر وقت به پایین فشار میاره استرس میگیرم  هی میگم الانه که کیسه آب پاره شه!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
وقتی فشار به پایین میاد یعنی احتمالا سرش توو لگنه و آمادست. ایشالا کم کم وقتشه، ولی دقیقا کی رو نمید ...

خیلی بدفشار میاد اصلا تاحالا اینجوری نشدم این دوروزه بعد راستی خیلی معذرت میخوام امروز 5باراسهال شدم

خیلی بدفشار میاد اصلا تاحالا اینجوری نشدم این دوروزه بعد راستی خیلی معذرت میخوام امروز 5باراسهال شدم

همه این علائم رو که داری نشونه این هست که زایمان نزدیکه، ولی اینکه چقدر نزدیکه رو هیچ کس نمیدونه. باید بری دکتر ...اگه خیلی درد داری یا نگرانی، برو بیمارستان، چک میکنن معلوم میشه...اگه دهانه رحم حتی یکم باز شده باشه، یعنی زمانش خیلی نزدیکه، اگه هم نه، که دوباره باید برگردی خونه.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
همه این علائم رو که داری نشونه این هست که زایمان نزدیکه، ولی اینکه چقدر نزدیکه رو هیچ کس نمیدونه. با ...

ممنون ازراهنمایت گلم