2777
2789
عنوان

تولد. . .

134 بازدید | 35 پست

امشب تولدمه ولی اولین کسی که تبریک گفت بانک ملت بود و بعدی همسایه امون بهم روسری داد 😢

نه همسرم نه پدر مادرم هیچ کدوم یادشون نبود 

مامانم وقتی همسایه کادو داد تازه یادش افتاد. شوهرمم فعلا حرفی نزده 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفلدت مبالک فقط تو این گرونی توقع کادورو از من نداشته باش😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تولد تولد تولدت مبارک

... 

... 

..... 

اینجوری نگام نکن پاشو بیا وسط

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ای جوونم . تبریک ات یه دنیاس .  ولی اگه شوهرم یادش بره خیلی ناراحت میشم بی نهایت حساسم

منم اینجوریم،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ای جوونم . تبریک ات یه دنیاس .  ولی اگه شوهرم یادش بره خیلی ناراحت میشم بی نهایت حساسم

عیب نداره بزار پای خستگی کار و مشغله 

پاشو بپر بغلش بگو تولدم مبارک بی معرفت

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم