2821
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
من یک بار بکی همچین سوالی ازم پرسید بهش گفتم وقتی اذان میگه فکر کن دو تا گروه مقابلت واستاده یکیش می ...

ببخشید مگ هرکی نماز نمیخونه گناه و کار زشت انجام میده😕

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل توام. دیگه کلا گذاشتم کنار. میگم خدا ک مسخره من نیس یه بار بخونم دو بار نخونم

خیلی اشتباه کردی

به جای اینکه یک خانه را تعمیر کنی کلا خراب کردی

خدا محتاج نماز شما نیست

این ما هستیم که محتاج نماز هستیم

ببخشید مگ هرکی نماز نمیخونه گناه و کار زشت انجام میده😕

نه من نگفتم هر کی نماز نمیخونه این کارارو انجام میده.

من گفتم دو تا انتخاب داری تا اینچوری خودتو مسئول کنی که نماز نخونم از چی دوری میکنم و به چی نزدیکی

برای ظهور امام زمان صلوات 
خیلی اشتباه کردی به جای اینکه یک خانه را تعمیر کنی کلا خراب کردی خدا محتاج نماز شما نیست این ما ه ...

ن عزیزم از خجالتم این کارو کردم. نمیدونم چجوری دیگه خودمو قانع کنم ک همیشه بخونم. میخونما پری ک میشم دیگ میزارم کنار 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
ن عزیزم از خجالتم این کارو کردم. نمیدونم چجوری دیگه خودمو قانع کنم ک همیشه بخونم. میخونما پری ک میشم ...

بالاخره باید ببشتر تلاش کنید 

توجیه اصلا خوبی نیست

وقت اذان هست بشتابیم به سمت بهترین عمل

بالاخره باید ببشتر تلاش کنید  توجیه اصلا خوبی نیست وقت اذان هست بشتابیم به سمت بهترین عمل

درست میگی عزیزم... 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
ن عزیزم از خجالتم این کارو کردم. نمیدونم چجوری دیگه خودمو قانع کنم ک همیشه بخونم. میخونما پری ک میشم ...

عزیزم کامنتات دوست دارم😍😍😍😍😍😍

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
فکر کردی داره کار قشنگی انجام میده که نمیخونه سا داره ثواب می بره برای نخوندنش

نمیگم ثواب داره عزیزم ...ولی نخوندشم دلیل بر گناهکار بودن و معصیت کردن نیس که...

البته من خیلی ب نماز اعتقاد دارم و خودم ک الان تنبلی میکنم خیلی عذاب وجدان دارم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سخنرانی دکتر فرهنگ درباره نماز رو سرچ کنین .

خیلی قشنگ حرف میزنه  

سمینار داره درباره نماز 

سه تا کلیپه 

من تو نت سرچ کردم از آپارات دانلودش کردم 

توضیح میده که چرا نماز میخونیم 

خدایا شکرت 
منم این مشکل و دارم واس سلامتی دخترم صلوات میفرستین ممنون میشم 🙏

5 تا فرستادم، ایشالا خدا شفاش بده

ان المع العسر یسرا.........خدایا خودم را ب تو میسپارم، و میدانم تو بهترین ها را برایم رقم میزنی....

نماز خوب استاد پناهیانم فوقوالعاده اس برا نماز

عزیزم کامنتات دوست دارم😍😍😍😍😍😍

وای چقد ذوق کردم😂😂😂. میشناسی منو یا کامنت های اینجا رو میگی؟ 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسر بیست ساله

amehdi4554 | 43 دقیقه پیش

𝙢𝙞‌‌‌‌‌

_shayea_ | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792