2777
2789
عنوان

فروشگاه رفاه

160 بازدید | 11 پست

سلام

ساعات کاری فروشگاه رفاه تو جمعه ها چطوره؟

اگه کسی میدونه بگه لطفا😚

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

قیمتاشون دو برابر میکنن بعد اخر بار تخفیف میدن من بیرون سوال کردم شیشه ابلیمو ۶ تومن بود رفاه ۱۵ میداد فکر کن چقدر میکشه روشون

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
قیمتاشون دو برابر میکنن بعد اخر بار تخفیف میدن من بیرون سوال کردم شیشه ابلیمو ۶ تومن بود رفاه ۱۵ مید ...

هر چیزیش خوب نیست

ولی متاسفانه من به رفتن به فروشگاه های بزرگ اعتیاد دارم😥

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتاشون دو برابر میکنن بعد اخر بار تخفیف میدن من بیرون سوال کردم شیشه ابلیمو ۶ تومن بود رفاه ۱۵ مید ...

اصلا اینجوری نیس شاید فروشگاه شهرتون اینجوریه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اصلا اینجوری نیس شاید فروشگاه شهرتون اینجوریه

دربارش تحقیق کن همه جا همینجوره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
دربارش تحقیق کن همه جا همینجوره

من همین دیروز رفتم خرید خیلی راضیم باز تحقیق میکنم اخه قیمت روی جنس رو نمیده همیشه کمتره خوب اینجوری خوب نیس?

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

من همین دیروز رفتم خرید خیلی راضیم باز تحقیق میکنم اخه قیمت روی جنس رو نمیده همیشه کمتره خوب اینجوری ...

قیمتارو روی اجناس زده  اگر سودی تو کارشون نبود الان ور شکست بودن با این حال تخفیفم میدن سودشون عالیه

منم خیلی دلم میخواد سر از کار این فروشگاها و تخفیفاشون در بیارم

کلا از جنسایی که خیلی زیادی تاریخ میخورن خرید نکنین

اینا تاریخ گذشته اس

برمیگردونن کارخونه تاریخ مجدد میزنن و تخفیف میزنن زودتر بفروشن

کلا از جنسایی که خیلی زیادی تاریخ میخورن خرید نکنین اینا تاریخ گذشته اس برمیگردونن کارخونه تاریخ م ...

ینی همه این فروشگاهای تخفیف دار جنساشون تاریخ گذشتس در اصل؟  آخه خیلی فروشگاها الان تخفیف گذاشتن رفاه کوروش جانبو کوثر

ینی همه این فروشگاهای تخفیف دار جنساشون تاریخ گذشتس در اصل؟   آخه خیلی فروشگاها الان تخفیف گذا ...

نه گلم

تخفیفای بالای۳۰درصد اینجوریه