2821
2789
عنوان

قطره آهن

290 بازدید | 19 پست

خانوما بنظرتون قطره آهن آیروویت تا دوسالگی

أهنش کافیه برای بچه؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میخوای من حساب کنم وزن بجت جقدره قطره ات توی هر میلی لیتر جقد اهن داره

مرسی عزیزم

وزنش 15500

18 ماهشه 

در هر گرم 15 میلی گرم آهن داره

خودش 30 میلی هست

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

خود قطره 30 میلی لیتر هستش

به منم میگید چقدر باید بدم  و اینکه چه زمانی بدم بهتره ؟ وا ینکه آیا واقعا یبوستش کمتره یا نه ...

آیروویت نه سیاهی میاره نه یبوست

مرسی عزیزم وزنش 15500 18 ماهشه  در هر گرم 15 میلی گرم آهن داره خودش 30 میلی هست

همون یک سی سی میشه

چون اگر۵ رودر۱۵ ضرب کنی میشه ۸۰

این قطره در هر میلی لیتر ۷۵میلی گرم آهن داره

پس همون ۱سی سی کافیه

همون یک سی سی میشه چون اگر۵ رودر۱۵ ضرب کنی میشه ۸۰ این قطره در هر میلی لیتر ۷۵میلی گرم آهن داره پ ...

دکتر گفت 25 قطره

کافیه؟

همون یک سی سی میشه چون اگر۵ رودر۱۵ ضرب کنی میشه ۸۰ این قطره در هر میلی لیتر ۷۵میلی گرم آهن داره پ ...

ممنونم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز