2777
2789
عنوان

دیگه از خودم خستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 37 پست
😔😔😔😔بیچاره شدم اخه بچه میخواستم چیکار خدا لعنتم کنه 😭

واقعن شما فک میکنین بخاطر بچه اینطوری شدین شما افسردگی نهانی داشتین حالا نمایان شده فقط همچین میگین انگار راهی نداری عزیزم لطفن روانشناس برو🤗

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

واقعن شما فک میکنین بخاطر بچه اینطوری شدین شما افسردگی نهانی داشتین حالا نمایان شده فقط همچین میگین ...

دقیقااااا

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام نمیتونستی بخندی من اصلا نمیتونم بخندم بغض میکنم من تا قبل بارداریم خیلی شیطون بودم خیلیییی ولی ...

دقیقا من بعد زایمانم اینطوری شدم افسردگی بعد زایمان گرفتم و همش گریه میکردم و فک میکردم به ظلم های که در حقم شده و همه رو ظالم میدیم و تو ذهنم باهاشون دعوا داشتم ولی بیرون کاملا معقول بودم 

😔😔😔😔بیچاره شدم اخه بچه میخواستم چیکار خدا لعنتم کنه 😭

چند سالته ؟عزیزم بچه یه نعمته پسرم از وقتی اومده به من ارامش داده من عاشقش دادم اینو نگو خدا بهت یه نعمت داده 

فک کنم تو بارداری نظم هورمانای بدن بهم میخوره 

اره همون هورمونی ک دقیقا قبل بارداری زیاد میشه و ما بهم میریزیم تا بعد کم بشه حالمون خوب میشه

اون تا سه چهار ماه حامله گي همش ترشح ميشه و قطع نميشه 

برا همين دقيقا تو ماههاي اول حالمون بده 

ولي بعد سه چهار ماه كم كم بدنمون عادت ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.