2777
2789
عنوان

نشت کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 10294 بازدید | 52 پست
نميدونم با دكتر مشورت كن من تو ١٠ روز ٣ بار سونو دادم واي الان خوبم بايد چند تا سونو بدّي تا اندازه ...

اره چن وقت دیگ دوباره میرم سونو 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
آزمایش بده.  اگر سیزده بوده نگران نباش.

ازمایشش چجوریه ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودمسه ردز قبل به دنیا اومدن پسرم اینطوری شدم بستری شدم وازم ازمایش ادرار گرفتن و سونو بعدش گفتن ...

خیلی میومد از شما ؟واسه من ب لباسام نمیگیره میرم دستشویی ببخشیدا نگا میکنم ی ذره فشار میدم میاد 

خیلی میومد از شما ؟واسه من ب لباسام نمیگیره میرم دستشویی ببخشیدا نگا میکنم ی ذره فشار میدم میاد  ...

سری اول نه ولی روزی که پسرم خواست به دنیا بیاد کلا لباس زیرم خیس میشد البته باعرض معذرت 

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
پس اگه نشت باشه آبش زیاده؟ تا شلوار ام خیس میشه؟ من نگران شدم  اخه الان لباس زیرمو چک کردم کمی ...

يكم طبيعيه واسه ترشحه اندازش بايد زياد باشه من يه بار لباس زير تنم نبود تا زانون اب اومد ولي مقدارش كم بود 

پس ابريزش نيست ترشحه عزيزم نگران نباش 

نمیدونم بخدا ...دیگ سپردم دست خدا خسته سدم از بس دکتر رفتم سونو رفتم اطرافیانم باردارن راحت راحت از اول بارداریشون دوبار سونو رفتن همه جام میگردن من حالا تا دستشویی بازور میرم انقد دیگ سونو رفتم دکتر رفتم دیگ خجالت میکشم بگم منو ببرید سونو ازمایش 

سری اول نه ولی روزی که پسرم خواست به دنیا بیاد کلا لباس زیرم خیس میشد البته باعرض معذرت 

خداروشکر ک نی نیت صحیحو سالم ب دنیا امد 

هفته ی چندی الان که اب رو گفتن 13؟

هفته ۲۴ 

کمه ؟