دوستان من ترشح ابکی داشتم رفتم دکتر سونو انجام دادم اب جنین ۱۳ بود گفت نرماله ولی باز میترسم ......خیلی زیاد نمیاد هی ی ذره میاد ی ذره نمیاد ولی ابکیه سفید بوم نداره دکترم قرص آموکسی سیلین داده گفت ب احتمال زیاد عفونت...خیلی میترسم نشت کیسه اب باشه اخه تو سونو میگن معلوم نمیکنه اگ اندازه سوزن سوراخ شده باشه..کسی مثل من بوده
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
وای منم چند وقتیه فکر نشتی کیسه اب افتاده تو سرم میگم یه وقت الان پاره نشه و....
خیلی بارداری سخته 😭خسته شدم از این همه نگرانی
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم نشتی کیسه آب بی رنگ و بی بو مثل آبه. در مورد نشتی کیسه آب در بارداری کارشناس تو این نوشته که ...
فداتشم عزیزم پسرمو خداروشکر صحیحو سالم ب موقع ب دنیااوردم دومیم الان داره با داداشش بدو بدو میکنه😁😁😁😁😁