2777
2789
عنوان

زندگی

609 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من ۲۵سالمه بایه نفر که همسن خودم‌ حدود ۳ساله هستم

اون میگه برای ازدواج میخوامت خیلی دنبال کاره الانم یه جا کار میکنه ماهی۵۰۰میدن بهش میگه موقتیه چندروز دیگه هم میخواد بره سربازی

از لحاظ مالی تفکر اعتقادات فرهنگی خانوادگی قومیتی بلا استثنا اوکی هستیم شبیه بهمیم.

اما اون فوق دیپلمه من لیسانسم.

بنظرتون بمونم باهاش؟؟؟

به شک افتادم آخه من دوستدارم طرفم کار دولتی داشته باشه اما اون میگه بازاری بهتره نمیدونم چه کنم؟؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی بعد سه سال به شک افتادی پس فایده نداره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دولتی خب بهتره ولی همه چی بستگی به تو و علاقه تو به اون اقا داره و اینکه اون ادم چه جور شخصیتی داره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

اگه داشته باشه برام خرج میکنه.مثلا مشکوک به یه بیماری بودم اون از کلاسش زد اومد دنبالم بردم دکتر بزور پول داروهامو داد پول قرض کرد برای آزمایشم و.....

بعد که خواستم بهش برگردونم قبول نکرد فقط گفت حله بیخیال

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

مهم اخلاق و اصالت خانوادگیه!!!

هر اقدام رسمی رو  بذارید بعد از سربازی و ثبات مالی 

الان زود برای تصمیم گیری 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چند بار دوستدارم بیام خواستگاری اما هیچی ندارم خودمو قبول ندارم اینجور

میگه چون خواهرم مجرده بابام ملاکهایی داره برای خواستگارای خواهرم منم باید اون ملاکهارو داشته باشم که بیام