2777
2789
عنوان

دعوت ب شعور 😊

228 بازدید | 0 پست

اين حرف و ميزارم چون تو اين سايت همه درمقام قضاوتن والا خوبه خدا نيستيد وگرنه روزي ده هزار بار ماهارو فحش و تهمت و كتك بارون و ميكرديد

شماها ك اينقد بدبين هستيد شماها ك باور نميكنيد شماها ك فك ميكنيد صب تاشب ملت ميان دروغ ميگن ك تا ي هفته صدر تاپيك داغ باشن بعد از تب وتاب بيوفتن دلم براي اين همه سادگياي محضتون ميسوزع ...😓اخه گيريم ي هفته در صدر تاپيك داغ تا ي ماه و ي سال ديگه ن كسي ب ياد مياره كي ي سال و ي ماه قبل در صدر تاپيك داغ چ حرفي زد و چي شد ،،،،فقط شعورمون و حرف زدنمون و طرز برخورد و دل پر از كينه و تهمت دروغ دروغ ما و يا كارگاه بازيامون و استدلال هاي ما خوب تو ياد استاتر مي مونه
پس لطفا وقتي وارد تاپيك ميشي اگه در حد مغز فندقي تونستي كمك كني سپاس
نتونستي والا ايه نازل نشده ،،،جام طلايي هم نزاشتن براتون و جايزه پولي هن در نظر نگرفتن براي شعار دروغ دروغ و تهمت و كالبد شكافي و تجسس شما
بسلامت با ي لمس ميتوني خارج بشي از تاپيك و شعور و افكار پلاسيده قرن شاه وزوزك و ب نمايش نزاري
با تچكر

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭