2777
2789
عنوان

ویار بارداری

182 بازدید | 11 پست

من چرا حالم خوب نمیشه اخهههههه 😢😢

15 هفتمم تموم شد، مگه نمیگفتن این ویار تا سه ماهه. تازه تهوم یکممممم کمتر شده بود ک الان ترش کردن شرو شده. تا یچیزی میخورم تا چن ساعت اه و ناله میکنم ک چرا معدم انقد پره و حالم بده. با اینکه کم میخورم.

عاشق بیرون رفتن بودم. حالا روز جمعه ای بخاطر خوش نبودن حالم باید فقط روز تا شب دراز بکشم و سقفو نگا کنم. کار هرروزم همینه. یساعتم ک بعدظهرا میرم بیرون، با سردرد و حالت تهوع برمیگردم خونه. 

اینهمه خانومای باردار دوروورمن ولی همشون دارن خیلی راحت ب کار و تفریحشون میرسن. اخه این انصافه؟؟ هرروز شب تا صب، صب تا شب فقط دراز کشیده باشی و نتونی کاری بکنی 😢😢😢

کنار تو درگیر آرامشم . . .

خيليا هستن الان دلشون ميخاست بچه تو شكمشون باشه با ده برابر بدتر از ويار شما ولي فقط باشه.... ايا اين انصافه؟!!!!

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

من امروز تهوع ندارم نگرانم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز تهوع ندارم نگرانم 

اتفاقا منم دلم میخواد اون تهدع صبحگاهیم باشه. مشکلی با اون ندارم و برام عادی شده. صب از خواب بیدار میشم میرم دسشویی و خیلی شیک (ببخشید) بالا میارم و تموم.

ولی فقط اون ک نیس. من تمام طول روز حس تهوع دارم، حتی اگه بالا هم نیارم حسش تا اخر شب باهامه.

من تا حدود ۴ماه زجر کشیدم سردردشدید و تهوع اصلا توی این دنیا نبودم حال مرگ داشتم الان خیلی بهترم ولی بازم کامل خوب نشدم بوهایی میفهمم ک کنار دستیام متوجه نمیشن چیزایی ک عاشقشون بودم الان ازشون متنفرم

هنوز دمیترون میخورم

باید صبور باشیم

خيليا هستن الان دلشون ميخاست بچه تو شكمشون باشه با ده برابر بدتر از ويار شما ولي فقط باشه.... ايا اي ...

اخه خیلی سخته روزای قشنگ بارداری اینجوری بگذره. فقط روزا رو بشماری و هی بگی فقططط بگذره زودتر. من دارم الکی روزامو شب میکنم. هیچ کاری نمیتونم بکنم اصلا.

ولی خب همش خودمو دلداری میدم، میگم تهوع و ویار نشونه سلامت جنینه. اینجوری بهتر تحمل میکنم. قربونش برم😍😍

البته منم استرسای خودمو دارما. نمیدونین با چ دلهره ای میرم دسشویی هردفعه. چن بار لک دیدم ک البته چیز خاصی نبود خداروشکر، ولی دل تو دلم نیس هردفه

من تا حدود ۴ماه زجر کشیدم سردردشدید و تهوع اصلا توی این دنیا نبودم حال مرگ داشتم الان خیلی بهترم ولی ...

بووووو، همین بو عامل بیشتر حالت تهوعای منه. دماغم خیلی تیز شده و خیلی بوها ک قبلا احساسشون نمیکردم الان دارن دیوونم میکنن.

اره خب باید تحمل کرد.

اتفاقا منم دلم میخواد اون تهدع صبحگاهیم باشه. مشکلی با اون ندارم و برام عادی شده. صب از خواب بیدار م ...

منم همینجور بودم حسش باهام بود ولی امروز اصلا انگار نه انگار

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اخه خیلی سخته روزای قشنگ بارداری اینجوری بگذره. فقط روزا رو بشماری و هی بگی فقططط بگذره زودتر. من دا ...

ميدونم عزيزم من باردارم همش حالت تهوع اذيت 

ولي يه روز كامل حالت تهوع نداشتم داشت اشكم درميومد بااينكه كاملا ناخواسته بود و نميخاستمش اصلا 

واقعا نه ماه انتظار ك مادرامون ميگفتن سخته الكي نبود الان درك ميكنيم همش استرس و مراقبت و اذيت

انشالله به سلامتي اين دوران رو بگذروني 

تو نت سرچ كن يه سري كارها هست برا معده ات بخوره ارومتر ميشه انجام بده انشالله ك جواب ميگيري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.