2777
2789
عنوان

قرص ال دی 😱😱😱😱

166 بازدید | 11 پست

من اول ماه بعد وقت  پریود م میخوام برم مسافرت نمیخوام پریود بشم از کی این قرص بخورم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

اگر فقط بخاطر پری هست و نمیخوای نقش جلوگیری رو داشته باشه، از یک هفته قبل از پری بعدیت که تو مسافرت خواهد بود شروع کن به خوردن تا وقتی از مسافرت اومدی قطعش کن. اینجوری پری نمیشی و قرص هم زیاد نخوردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه هفته تا ده روز قبل پری 

ممنون

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اگر فقط بخاطر مری هست و نمیخوای نقش جلوگیری رو داشته باشه، از یک هفته قبل از پری بعدیت که تو مسافرت ...

ممنون اره فقط میخوام پری نشم 

ممنون اره فقط میخوام پری نشم 

پس راهش همینه. منم همیشه همین کار رو میکنم. البته انشاالله  مثل من به قرص حساسیت نداشته باشی. چون من وقتی میخورم دائم حالت تهوع دارم. فقط نمونه خارجیش بهم میسازه

پس راهش همینه. منم همیشه همین کار رو میکنم. البته انشاالله  مثل من به قرص حساسیت نداشته باشی. چ ...

ممنون نمیدونم تا حالا نخوردم نمونه خارجیش چیه همون اسمش ال دی ؟

پس راهش همینه. منم همیشه همین کار رو میکنم. البته انشاالله  مثل من به قرص حساسیت نداشته باشی. چ ...

شرمنده هر روز سر یه ساعت مشخص بخورم؟

ممنون نمیدونم تا حالا نخوردم نمونه خارجیش چیه همون اسمش ال دی ؟

ال دی هست ولی مارکش فرق میکنه. تو داروخونه بگی خارجیش رو میخوام بهت میدن. ولی خارجیش خیلی گرونه سعی کن همون ایرانیش بهت بسازه. ولی حواست باشه اگر دیدی بعد خوردن قرص حالت تهوع داری بخاطر قرصه هست و با عوض کردن مدلش احتمالا درست بشه. من پارسال حالم خیلی بد بود ولی نمیفهمیدم چرا. بعد که قرص رو قطع کردم دیدم خوب شدم فهمیدم بخاطر قرصه بوده. دکتر گفت خارجیش رو بگیرم. با خارجیه مشکلی ندارم

هر شب قبل از خوابت بخور. مهم نیست سر ساعت باشه ولی حواست باشه فراموش نکنی خوردنش رو

ممنون که وقت گذاشتی 😘😘