2777
2789
عنوان

قرص ال دی

149 بازدید | 10 پست

بچه ها بیایین سللام من میخام از روش قرص جلوگیری کنم ولی دارم قرص ال دی میخورم قرص ضد تهوع هم میخورم پشتش ولی بازم کلییییی حالت تهوع دارم الان ۳ تا خوردم ولی حالم بده میشه که قرصه دیگه ای معرفی کنید ۱۸ سالمه و ۲ سال تقریبا عروسی کردم 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

یاسمین اصلا تهوع نداره ولی پارسال ۵۰ تومن قیمتش بود

ال دی هم یه مدت بخوری دیگه تهوع نمیگیری

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یاسمین اصلا تهوع نداره ولی پارسال ۵۰ تومن قیمتش بود ال دی هم یه مدت بخوری دیگه تهوع نمیگیری

الان میشه که بقیه قرص رو یاسمین بخورم بجایه ال دی؟؟؟

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 
بهتره قرصتو شب قبل خواب مصرف کنی که تهوع اذیتت نکنه یا قرصایه دیگه ضد بارداری رو امتحان کنی ببینی با ...

همینکارو میکنم عزیزم ولی قرصایه دیگرو امتحان نکردم 

الان میشه که بقیه قرص رو یاسمین بخورم بجایه ال دی؟؟؟

فک کنم بشه

از داروخانه سوال کن

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
فک کنم بشه از داروخانه سوال کن

مرسی خانمی

همینکارو میکنم عزیزم ولی قرصایه دیگرو امتحان نکردم 

من خودم از دکتر پرسیدم گفت روکین بهتره نسبت به قرصایه دیگه ولی من کلا با مصرف هیچ قرصی حالت تهوع نمیگیرم ولی خواهرم حتی اگه قرص ضد بارداری رو نگاه بکنه عق میزنه حتی یاسمین

مرسی خانمی

خواهش میکنم عزیزم

من ال دی رو اوایل تهوع زیاد داشتم الان سرشب میخورم دیگه تهوع ندارم

ولی یاسمین واقعا عالیه

من خودم از دکتر پرسیدم گفت روکین بهتره نسبت به قرصایه دیگه ولی من کلا با مصرف هیچ قرصی حالت تهوع نمی ...

اها عزیزم مرسی از راهنماییت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز