2777
2789
عنوان

علایم بارداری

134 بازدید | 17 پست

خانم هایی ک تجربه بارداری داشتید؟

ایا از هفته اول یعنی هفته بعد تخمک گذاری علایمی حس میکردی؟

از کی شروع شد؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سر هردو بارداریم سینه درد داشتم ولی تو اینیکی درد سمت راست شکمم داشتم

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
من بدن درد شدیدداشتم خیلی خوابم میومده بدنمم داغه داغ بود گرمم نبودا پوستم داغ شده بود

از کی؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

چقدر بده منتظر بودن

اه اه

من هرماه توهم بارداری دارم ولی پری خانوم تشریف میارن میخوره توذوقم وهمه علائم بارداری هم دارم

من این ماه خیلی تلاش کردم اما فعلا ک علایمی ندارم

۲۲ام موعد پریوده

۲۴ موعدم هست وهمه علایم بجزگلاب ب روتون حالم بهم نمیخوره

من امروز فقط ترشحات دارم یکم

منم ترشح دارم واحساس میکنم شکمم خیلی پرهست

اره دقیقا انگار نفخه یا باد داره

سینه هامم یکم سفت شده

از صبح کلی راه رفتم الان ی کوچولو درد پریودی هم دارم

خدا کنه پریود مشم😣

همش میترسم توهم بزنم

چی میشه هردومون حامله باشیم

اگه بودی بهم خبر بده

منم ترشح دارم واحساس میکنم شکمم خیلی پرهست

میگم کی بیبی میزنی؟