vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 عنوان کمممممممک 190 بازدید | 12 پست ترشحات خونی دااارم دیوونه شدم دیگه نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟ 1397/05/12 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروش عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 418 نگران نباش منم خونریزی دارم.فقط سریع برو سونو.زیادم فعالیت نداشته باش.چند وفتته؟؟ همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 نگران نباش منم خونریزی دارم.فقط سریع برو سونو.زیادم فعالیت نداشته باش.چند وفتته؟؟ آخه خون ریزی نیس الان ۱۴ روز شده دقیقا یه هفته بعد پریودیم نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
آروش عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 418 آخه خون ریزی نیس الان ۱۴ روز شده دقیقا یه هفته بعد پریودیم خب شاید واسه لانه گزینیه همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 خب شاید واسه لانه گزینیه چن روز ادامه داره مگه؟ نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 کلافه شدم دیگه دکتر رفتم سونو داده بی بی چک گذاشتم منفی بود ولی بنظرم زود گذاشتم پریودیم منظمه هر برج ۲۰ میشدم ولی نمیدونم این دفعه چرا اینجوری شده نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
آروش عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 418 چن روز ادامه داره مگه؟ متفاوته.برا من یک یک روز بود.بتات چنده؟ همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 متفاوته.برا من یک یک روز بود.بتات چنده؟ فعلا ک آزمایش ندادم میترسم هیچ خبری نباشه ناامید بشم.😔☹ برا بچه دار شدن خیلی عجله دارم هرچن ک همه میگن هنو ک زوده نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 تند تند ببخشید ها دستشویی میرم نوک سینه هامم خیلی آزرده شدن درد میکنن نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
آروش عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 418 فعلا ک آزمایش ندادم میترسم هیچ خبری نباشه ناامید بشم.😔☹ برا بچه دار شدن خیلی عجله دارم هرچن ک همه م ... خب برو ازمایش شاید اصلا باردار نباشی.یا اگه باشی یه دارو بهت بدن که جنین سقط نشه همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 خب برو ازمایش شاید اصلا باردار نباشی.یا اگه باشی یه دارو بهت بدن که جنین سقط نشه وای نگو توروخدا 😭 حالا نبود عیب نداره خدا نکنه سقط بشه 😔 فردا قراره برم سونو ببینم چیه نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
آروش عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 418 وای نگو توروخدا 😭 حالا نبود عیب نداره خدا نکنه سقط بشه 😔 فردا قراره برم سونو ببینم چیه انشالله که حامله ای و سقط هم نمیشه.برا منم دعا کن.هماتوم دارم همه چی خوب بود تا اینکه......خدا تو رو تو دلم گذاشت،بعدش دیگه عالی شد......میشه یه صلوات مهمونم کنی؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 انشالله که حامله ای و سقط هم نمیشه.برا منم دعا کن.هماتوم دارم مرسی عزیزم.باشه چشم عزیزم دعا میکنم مخصوصا ک برم حرم آقا امام رضا علیه السلام نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟