2777
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر داری درمان میکنی و فقط در حد دوتا جوش و جای جوشه کرم پودر   Live Alive خیلی خوبه من قبل از عید 65 خریدم الان فروشندشفت دیگه اگه بیاره 75 هست اما دیجی کالا که 100 زده در هرصورت کمتر از 75 نیست حتما اما منم که دارو استفاده میکنم و پوستم چربه این کرم خیلی خوب بود و ماندگاریش عالیه . اندازه ی نخود بزنی کلی عالیه و کافی . اصلا ترک نمی

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد
اگر داری درمان میکنی و فقط در حد دوتا جوش و جای جوشه کرم پودر   Live Alive خیلی خوبه من قبل از ...

اصلا ترک نمیخوره عالیه .

البته من چون دیگه اینو نداشتن یکی دیگه خریدم اسمش DEBORRAHهست که 65 خریدمش که به لعنت خدا هم نمیارزه اصلا انگار نه انگار کرم زدی و غلظتش افتضاحه

ای واااای این همه هم پول دادی  پس یعنی منم نگردم دیگه دنبالش ؟

اگه Live Alive پیدا کنی که عالیه حتما بخر  .

اگه نداشته باشن بعدش میگن DEBORAH که اصلا افتضاحه نخر .

دوتا مارک رو دارم میگما

برای جای جوش هم کرم درمانی لایه بردار noreva بخر حدود 110بود عید  خریدم بعد ی شب در میون بزن اندازه ی عدس به کل صورتت بزن ، بیشتر نزن لایه برداره پوستت تنازک و ملتهب میشه فرانسویه عالیه احتیاجی نیست زیاد بزنی چون برعکس میشه نتیجه درمانش . 

ژل کلیندامایسین هم 2تومنه بخر ی شب درمیون بزن  .

جای جوشات هم کامل میره.

صورتت هم با صابون medipain بشور هر روز صبح 24تومنه. 

همه اینا هزینش تنده اما همشون عالین و اگه اینا رو استفاده کنی دیگه احتیاجی به کرم  و دارو دیگه ای نداری .

دقت کن اینا که اینجا نوشتم برای درمانه نه برای جشن .

کرم جشن همون Live Alive هست 

بچه ها برای جای جوشاتون هرشب پنبه رو ابلیمویی کنید بزنید عالیه..مخصوصا لیمو تازه...رنگ پوست رو روشن میکنه..ولی فقط شبا چون ب نوخورشید حساسه..بدترلک میاره..فقط شب...😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊