2777
2789
عنوان

لنز مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 26 پست
قهوه ای ودورش یه هاله سبز  واسه ۷ ساله پیش بود یادم نیست یادش بخیر اون موقع ۳۰ تومن خریدم الا ...

یعنی چشمام مشکی نیستا قهوه ای خیلی تیرس ک مشکی بنطر کیرسه از دور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته نه دیامتر 14 اندازه چشم هست دیامتر 14.2 و 14.3 استانداره اکثر لنزاست که باز بزرگنمایی ندا ...

چند جا پرسیدم لنز مشکی ندارند اصلا وبه حالت تمسخر میگن نداریم،،فقط شرکت دیداور. میدونم داره کیفیت کاراشم خبردارم از دوستان که خوبه،،دیامتر تمام کارهاش از جمله مشکی 14 هست،،بنظرتون بگیرم این. دیامتر؟

هر چقدر مشکی بنظر برسه بازم رنگ لنز مشکی نیست بذاری متوجه میشی صدر صد میاد بهت با میکاپ بیشتر خودشو ...

موهام خیلی مشکیه(اجازه ندارم رنگ کنم)،،ابروهام مشکی،،مژهام خیلی بلند ومشکی و صورتم خیلی سفیده بنظرتون با لنز مشکی بد نمیشم؟

موهام خیلی مشکیه(اجازه ندارم رنگ کنم)،،ابروهام مشکی،،مژهام خیلی بلند ومشکی و صورتم خیلی سفیده بنظرتو ...

لنز مشکی فک کنم یکم مصنوعی شه چهره،قهوه ای تیره پیدا کنی بهتره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
شما استفاده کردید مشکی؟اخه قهوه ای تیره از چشم من یکم روشنتره تابلو میشه لنزه

نه من اصلا لنز مشکی و قهوه ای استفاده نمیکنم چون تابلو هست،ففط رنگ چشم خودم (سبز)رو مصرف میکنم برا عروسی ها اصلا کسی نمیفهمه لنزه فقط براق تر میشه چشمم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
وای چ خوب، چشم خودتون چه رنگيه؟دیامترش چندبود؟من یکی دیدم 14 هست دیامترش

استاتر جان  برند فستیوال بلک به شدت طبیعیه با دیامتر 14 من همیشه اونو استفاده میکنم خیلی ها نمیفهمن لنزه. زا اینکه چشمای خودم خیلی مشکی هست ولی لامصب به شدت چشم رو جذاب و چشم ابرو مشکی و براق میکنه