سلام،،کسی تا حالا لنز همرنگ چشماش گذاشته؟یک دوستی دارم میگه لنز همرنگ چشم باعث میشه چشم نافذتر وبزاق تر و درشت تر بنظر برسه،،من تاحالا لنز استفاده نکردم،،خانومایی ک استفاده کردن لطفا بهم بگيد درسته حرفش؟لنز مشکی روی چشم قهوه ای تیره مایل به مشکی تغییری میده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی لنز ها قطرشون بیشتره اونا چشم رو درشت تر نشون میدن
با لنز رنگ چشم شفاف تر و گیراتر به نظر میاد
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
پس ینی صحبتش درسته؟لنز مشکی با دیامتر 14 دیدم،،چشم رو درشت میکنع؟
بله درسته
نه دیامتر 14 اندازه چشم هست دیامتر 14.2 و 14.3 استانداره اکثر لنزاست که باز بزرگنمایی نداره آنچنان
14.5 بزرگنمایی داره کاملا
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"