2777
عنوان

نی نی سایتیاا

91 بازدید | 9 پست

نی نی سایتیا .یه سوال داشتم چه طور میتونم نام مستعارمو عوض کنم .واینکه اگر سایت رو ترک کنم  میتونم با همون ایمیل قبلیم دوباره عضو شم؟؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسمو نمیشه تغییر داد  اگه منظورت از ترک سایت حذف کاربریه باید با ایمیل جدید یه کاربری جدید بسا ...

ای بابا

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤
اسمو نمیشه تغییر داد  اگه منظورت از ترک سایت حذف کاربریه باید با ایمیل جدید یه کاربری جدید بسا ...

وااتتی حالا چ جوری یه ایمیل جدید بسازم؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
برو تو سایت Gmail  Create new account رو بزن  بساز  یا با شماره کاربری بساز ( شمار ...

ممنونم عزیزم😘

ممنونم عزیزم😘

اینکارا رو هم نکردی میتونی تو میهن میل فارسی هم ایمیل باز کنی قبول میکنه😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت