2777
2789
عنوان

عصب کشی دندان

8897 بازدید | 28 پست

سلام دوستان امروز رفتم دندونپزشک عکس گرفت گفتش که یکی از دوتا دندون جلویی هام ردیف بالا به عصب رسیده و سوراخ شده از پشت،گفت که باید عصب کشی کنه برام تک کانال هم هست،منم تابحال عصب کشی انجام ندادم خییلی شدید میترسم به حدی که از وقتی رسیدم خونه همش دارم گریه میکنم و میلرزم از ترس،هرکس انجام داده یکم راهنماییم کنه که چطوریاست و درد داره یا نه...مرسی😭

درد نداره

فقط امپول بی حسیش یکم درد داره

خسته کنندس دهنت باید باز باشه همش

ولی نگران درد نباش

من فقط مشکلم با باز بودن دهنم و بوی دندونپزشکیه😷

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتارو تو یه روز عصب کشی کردم هیچ دردیم نداشت

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

منم مثه تو ترسو هستم.با اینکه آمپول زده بود ولی بازم دردو حس میکردم.بدبخت دکتره هی کار میکرد هی آمپول میزد انقد جیغ و داد کردم روانی شد.میگفت واقعااااا درد داری مگه میشه من این همه بی حسی زدم😂

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
وای😕 چه ترسی من شخصا انقد دندون درست کردم ک خودم دکتر شدم هیچ ترسی نداره دیوونه

واای بخدا نمیدونی چه حالیم کارم شده همش گریه دارم دق میکنم توو گوگل تجربه عصب کشی مردمو خوندم دنیا رو سرم خراب شد اخه برا من هرچی بی حسی میزنن انگار تاثیر نداره سر نمیشه،میترسم😭

فقط یه کم آمپولش درد داره وگرنه هیچی متوجه نمیشی من چند تا دندونمو عصب کشی کردم دیگه برام عادی شده گ ...

ینی حاضرم بمیرمااا ولی عصب کشی نکنم

میگن لحظه ای که فرز با عصب برخورد میکنه خیلییی درد داره ادم جونش در میاد،اینجوریه واقعا؟؟؟

واای بخدا نمیدونی چه حالیم کارم شده همش گریه دارم دق میکنم توو گوگل تجربه عصب کشی مردمو خوندم دنیا ر ...

ببین به دکتر بگو دزشو ببره بالا

من عصب کشی داشتم 2مرحله بود

مرحله دوم طولانی شد حامله شدم بدون سری انجام داد واقعا انقد ترس نداره 

کجایی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

منم مثه تو ترسو هستم.با اینکه آمپول زده بود ولی بازم دردو حس میکردم.بدبخت دکتره هی کار میکرد هی آمپو ...

من برای یه پر کردن ساده اینقدر جیغ زدم و لرزیدم دکتر دعوام کرد گف برو بیرون من کار تورو انجام نمیدم،ینی یبار نشده برم دندونپزشکیو با دکترا دعوام نشه😐😓😓وای چقدر بد چیکار باید بکنی

عزیزم نترس دردنداره .فقط نبایدبه سوزنی که برای بی حسی میزنن فکرکنی.منم 4روزه دندون دردم ولی نتونستم ...

گلم من مشکلی با اون سوزن و امپولش ندارم من ترسم از اون فرز هست که میچرخه توو دندون که تراش بده واقعا زجر اوره و خصوصا صداش میپیچه تو مغز ادم😭😭😭وااای چقدر سختتتت😥😥

من برای یه پر کردن ساده اینقدر جیغ زدم و لرزیدم دکتر دعوام کرد گف برو بیرون من کار تورو انجام نمیدم، ...

خیلی بده.فقط میتونم بگم قوی باش😓

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖