2777
2789
ببخشید یه سوال بی ربط میپرسم. الان بال مرغ بخوام سرخ کنم. بال مرغ امادست. از فریزر در اوردم مستقیم ب ...

بایدابپزبشه عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال بی ربط میپرسم. الان بال مرغ بخوام سرخ کنم. بال مرغ امادست. از فریزر در اوردم مستقیم ب ...

میخوای چیکارش کنه بال سرخ شده بخوری یا میخوای ریش ریش کنی واسه تو غذا یا چی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بایدابپزبشه عزیزم

فکر نمی کنم. گاهی خواهر شوهرم بال کنجدی میزاره به عنوان ته دیگ و روش برنج میریزه دم می کنه. کامل هم میپزه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

البته قبل سوالم یه سوال دیگه داشتم من ۲۵ تیر پاک شدم بعد از ۳۰ تیر ترشحات خونی دارم خیلی میترسم رفتم دکتر سونوگرافی داده فعلا ک نرفتم. درد هم دارم مثل کمر درد و پا درد و اینا.دکتر گفت تا ۳ روز نرماله ولی تا الان ادامه داشته

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
فکر نمی کنم. گاهی خواهر شوهرم بال کنجدی میزاره به عنوان ته دیگ و روش برنج میریزه دم می کنه. کامل هم ...

اونجوری اره واقعاخوشمزه هم میشه.امااگه بدون برنج باشه ابپزخوشمزه ترش میکنه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ترشحات خونی بعد پاک شدن؟؟؟چی شدی مگه

نمیدونم خودمم بعد یه هفته  دیدم ترشحات همراه با خونه خیلی.با شوهرم قبلش رابطه ام داشتم بدون جلوگیری 

خب دکتر به شما قرص  نداد که خوب شید؟؟

نه معاینه کرد گفت منکه چیزی نمی بینم خونی هم ک داری مثل قاعدگی فقط سونو داده ک قراره شنبه برم.دوسدارم حامله بشم ولی با این وضع بعید میدونم