2777
2789
عنوان

ای بابا😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 38 پست
والا پایه احمق😂😂😂😂😂 هی زیر چشمی بالارو نگاه میکردم این چیه😂😂همسایست چیه این پامو تکون دادم د ...

😂😂😂پات بود این همه فحش دادی بهش اگه شوهرت بود چی میگفتی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

بچه ها من بچه  ام خوابه یکی دودفعه تو خواب شیر میخورد چشماشو یهویی باز میکنه خیره نگاه میکنه میخوابه ولم کنن اون لجظه فرار میکنم زهرهمو میترکونه😉

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان یدفعه تلویزیون مون روشن شد میترسیدم خاموشش کنم کنترل رو هم پیدا نکردم خیلی ترسیدم کلا ترس ...

وای عجیبا غریبا نه من ترسو نیستم😂😂😂

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

من قبلنا موهام میومد تو صورتم فکر میکردم پشه یا سوسکه بعد چند بار محکم میکوبیدم تو سر و صورت خودم  یکی از دور میدید من دارم به خودم سیلی میزنم  

من قبلنا موهام میومد تو صورتم فکر میکردم پشه یا سوسکه بعد چند بار محکم میکوبیدم تو سر و صورت خودم &n ...

واااای اره من یه شب کنار دختر خالم خواب بودم بعد تا دو حرف زدیم اینا بعد من هرموقع اراده کنم خوابم بعدش گفت اره بخوابیم دیگه گعتم اره بخوابیم درجاهم خوابیدم این ولی خوابش نبرده بود ظاهرا هی دیدم شب یکی دست میزنم یه موهام بیدار شدم گفتم بزار ببینم این چیه کیه دستشو اورد بزنه موهام یهو دستشو گرفتم اینم جیغ نگو همین این بود😑😑😑😑😑فکر کردم یه چی دیگس😂😂😂😂

واااای اره من یه شب کنار دختر خالم خواب بودم بعد تا دو حرف زدیم اینا بعد من هرموقع اراده کنم خوابم ب ...

خدا میدونه فکر کردی چیه😂😂😂

وااای اخی😂😂😂

به خدا اون لحظه دو تا چشمش گرد سیاه تو تاریکی فکر کن بهت زل بزنه یه بارم خوابگاه بودم دوران دانشجوییم امتحانای ترم شروع شده بود همه تا صبح بیدار بودیم خوابگاه میبد اطرافش بیابونیه من و یه دختره رفتیم دستشویی مسواک بزنیم پنجره داشت روبه بیابون فکر کن تو اون حالت نگاه کردم ساعت چهار صبح دیدم یکی صورتشو چسبونده به شیشه مارو نگاه میکنه یه لحظه گفتم اشتباه میکنم نگاه کردم دیدم دختره ماتش برده به شیشه یا قمر بنی هاشم همون لحظه اون یارو یه لبخند زد ما رو میگی کل خوابگاه رو میدوییدیم داد میزدیم داداااا به زور اروممون کردن تا نگهابانا دانشگاه و فرستادن دیدن یه پیر مرد دیووته اومده محوطه حیاط خوابگاه مردیم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

منم شبا ک بلند میشم کاری دارم تو اون تاریکی همش فکر میکنم 

یکی پشت سرمه الان میاد از پشت میگیرتم

منم جیغ میزنم بعدشم از ترس بیهوش میشم 😳🙄

بعد فرار میکنم زودی بدو بدو میرم زیر پتوم میگیرم میخوابم ... اخیش😮😯🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ 😫 😒😅😅😅

ترسو هم خودتونید 😛

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
به خدا اون لحظه دو تا چشمش گرد سیاه تو تاریکی فکر کن بهت زل بزنه یه بارم خوابگاه بودم دوران دانشجویی ...

خخخخخخخخ نه بابا بچس نگاه میکنه نترس😂😂

واااای چقدر فوش خورد پیرمرده😂

منم شبا ک بلند میشم کاری دارم تو اون تاریکی همش فکر میکنم  یکی پشت سرمه الان میاد از پشت میگیر ...

من حوصله ترسیدن دیگه ندارم😂😂😂😂

خخخخخخخخ نه بابا بچس نگاه میکنه نترس😂😂 واااای چقدر فوش خورد پیرمرده😂

ای اون لحظه سکته نکردم خوب بود