2777
2789
عنوان

جنین بریچ😕😕👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
دختر من ماه آخر چرخید  یهو حرکاتش عوض شد محکم ب دنده هام ضربه میزد.بعضی وقتها طوری پاهاشو فشا ...

خیلی میترسم که نچرخیده باشه

ازسزارین واسم خیلی گفتن حسابی چشم ترسیده

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ندیدم من به خاطر زایمان زودرس و نارسایی دهانه رحم سرکلاژیم.امپول پورلوتون هر هفته میزنم.امپو ...

الان هر هفته پرودوتون ۲۵۰ میزنی؟ عزیزم شما انقباض نداری شکمت سفت نمیشه؟ تیکرت ۴۰ هفته هست؟شما تاریخ زایمانت مشخص شده؟ تقریبا هفتمون یکی هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من د‌‌و‌ روز از موعودم گذشته از دادم منفی بود روز موعودم هم ک نشدم بی بی زدم منفی  ممکنه بازم ...

اگه از دادی که جوابش حتما درسته

شاید به خاطر استرس باشه که عقب انداختی

خیلی میترسم که نچرخیده باشه ازسزارین واسم خیلی گفتن حسابی چشم ترسیده

اصلا نترس هرچی خدا بخواد همون میشه 

من دو جا واسه زایمان طبیعی کلاس میرفتم اماده طبیعی بودم ولی خدا نخواست و دخترم نچرخید 

انقاقا عمل بسیار خوبی داشتم از روز سوم هم بچمو بغل کردم رفتم بیرون برای آزمایش و چکاپ

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
دختر من ماه آخر چرخید  یهو حرکاتش عوض شد محکم ب دنده هام ضربه میزد.بعضی وقتها طوری پاهاشو فشا ...

همین حسارو الان من دارم

چنان فشاری میده ک نفسم بند میاد😒

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
معمولاتا۳۶هفته میچرخه

بعضی تاپیک هارو نگاه کردم 

بچه ها گفته بودم از ماه هشتم دیگه ثابت مونده نچرخیده

الان هر هفته پرودوتون ۲۵۰ میزنی؟ عزیزم شما انقباض نداری شکمت سفت نمیشه؟ تیکرت ۴۰ هفته هست؟

عزیزم 500میگیرم تا دو هفته پیش نصف میزدم الان دو هفتس دکتر گفت میتونی کامل بزنی کامل میزنم گفت فرق نداره.انقباض رحم ندارم اما زیر دلم دردناک و سنگینه 

هیوسین میخورم گاهی برای این دردام

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
خیلی میترسم که نچرخیده باشه ازسزارین واسم خیلی گفتن حسابی چشم ترسیده

هنوز وقت داره واسه چرخیدن

بعدشم بیخودی استرس نگیر عزیزم.من طبیعی بودم اصلا راضی نیستم یکی هم سزارینه دوست داره طبیعی بشه.انشالله زایمان راحتی داشته باشی چ طبیعی چ سزارین💜

یا رب نظر تو برنگردد...
همین حسارو الان من دارم چنان فشاری میده ک نفسم بند میاد😒

من وقتی به پشت میخوابم اینجوری میشم

😉

هنوز وقت داره واسه چرخیدن بعدشم بیخودی استرس نگیر عزیزم.من طبیعی بودم اصلا راضی نیستم یکی هم سزارین ...

مرسی عزیزم

ایشالله

همین حسارو الان من دارم چنان فشاری میده ک نفسم بند میاد😒

با اینکه خیلی دوران سختی بود ولی الآن دلم برا اونموقع تنگ شد.انشالله بسلامت بغل بگیریش💚💚

یا رب نظر تو برنگردد...
عزیزم 500میگیرم تا دو هفته پیش نصف میزدم الان دو هفتس دکتر گفت میتونی کامل بزنی کامل میزنم گفت فرق ن ...

شما الان چند هفته ای؟ سزارین میکنی؟ میگم تقریبا تاریخ زایمانمون یکی هست . منم هفته ای پرولوتون میزنم هفته ۳۲ هم امپول ریه زدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉