2777
2789
عنوان

کسی تاحالا پولیپ رحم داشته

264 بازدید | 12 پست

مدام زیر دلم درد میکرد و دوبار پریود شدم و ۱۲ روز طول کشید رفتم سونو گفت رحم ت پولیپ داره حالا دکتر دارو داده گفت ۳ ماه دیگه بیا خیلی میترسم کارم به عمل نکشه بچه کوچیک دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آگه تازه متوجه شدی حتما پیگیری کن مامانم خیلی دیر متوجه شد الان 8 ماهه که قطع نمیشه به شدت خونریزی داره چون 6 بار عمل شده چسبندگی داره هیچ دکتری قبول نمیکنه عملش کنه.اونایی هم که قبول کردن اولش گفتن احتمالا داره مریض حین عمل از دست بره .تو رو خدا دعا کنین براش که یائسه بشه تنها راهش همینه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

من تیر ماه عمل کردم 

کل فاصله ی دو پریود هم لکه بینی داشتم سونوی ترانس واژیتال انجام دادم دکتر گفت عمل باید بکنی با دارو خوب نمیشی 

جراحی از طریق واژینال بود مثل همون کورتاژ 

الان راحت شدم خیلی خوب شد عمل کردم راحت شدم

آگه تازه متوجه شدی حتما پیگیری کن مامانم خیلی دیر متوجه شد الان 8 ماهه که قطع نمیشه به شدت خونریزی د ...

الهی بمیرم ...انشااا خوب میشه به امید خدا

من تیر ماه عمل کردم  کل فاصله ی دو پریود هم لکه بینی داشتم سونوی ترانس واژیتال انجام دادم دکتر ...

عمل سخت بود بچه یه ساله دارم چه جوری برم عمل کنم .بیهوشی داشت؟ اصلا نمیدونم کورتاژ چطوره

عمل سخت بود بچه یه ساله دارم چه جوری برم عمل کنم .بیهوشی داشت؟ اصلا نمیدونم کورتاژ چطوره

بله بیهوشی داره من صبح رفتم غروب مرخص شدم 

اصلا هم درد نداشتم نه بخیه ای نه چیزی

اسم عملش رو هیستروسکپی میگن

خواهش میکنم نترس اصلا عمل سختی نیست  کوچولوت رو هم چند ساعت بده کسی برات نگه داره  اکثر ...

عزیزم پولیپ شما مانع بارداری تون بود؟؟ منم میخام عمل کنم ولی میترسم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم پولیپ شما مانع بارداری تون بود؟؟ منم میخام عمل کنم ولی میترسم

شرمنده ام دیر پاسخ دادم 

عزیزم من 40سالمه دو تا فرزند دارم 

کوچیکه ده سالشه 

من قصد بارداری نداشتم که متوجه بشم به خاطر پولیپه یا نه

ولی من تو اینترنت سرچ کردم پولیپ رو عامل بزرگی برای ناباروری میدونند چون رحم پولیپ رو یک حاملگی حساب میکنه و لقاح تشکیل نمیشه 

ولی خوب من از عملم راضی بودم سیکل قاعدگیم از همون ماه منظمه و هیچ علامتی از پولیپ نیست 

شما هم نترس به یک دکتر خوب اعتماد کن و دل رو بزن به دریا 

هر چی بزرگتر بشه بدتره