2777
2789
عنوان

سوزش معده

1040 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من الان سه ماهم تموم شده دوسه روزه ترش میکنم نمیدونم سورش معدس یا چیزه دیگه انگار یه چیزی از معدم میام تو راه گلوم تا بالا فشار میاره  خیلی بده چکار کنم درمان نداره 

صبح ناشتا یه قاشق عسل بخور.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بري دكتر بهت شربت ميده گياهي 

زير سرتم بالش بلند بزار بياد بالا حتي موقع خواب

سنجد عاااليه براي سوزش و اسيد معده ده تا دونه بخوري حله

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
شیش روز پشت سرهم صبح ناشتا اب سیب زمینی بخور عالیه خوب خوب میشی اینو هر کی انجام داده جواب گرفته

اين كه صددرصد جواب ميده 

فقط چون نميدونستم تو بارداري درسته نگفتم 

واسه ايد معده اب رو اتيشه از روز دوم نهايتا واقعا تاثيرشو ميبيني 

فقط تو ابميوه گيري حتما بنداز نه اينكه با رنده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.