2777
2789

سلام

✳️ شرایط ویژه و مدت محدود عملهای لازک و prk به شرح زیر میباشد:

🔹هزینه کامل شامل عکس قرنیه ومعاینات وعمل مبلغ 1.95میلیون تومان(یک میلیون ونهصد و پنجاه هزار تومان ) باتخفیف 55درصدی  انجام میشود  

🔹تخفیفات با یکی از بیمه های تامین اجتماعی ، سلامت ، بیمه روستایی ، بیمه نیروهای مسلح و بیمه های دیگر می باشد

🔹 در صورت داشتن بیمه تکمیلی علاوه بر تخفیف فوق ، بعد از عمل هم برای بیمه تکمیلی نامه داده میشود.وحدود 1.4میلیون تومان هم از بیمه تکمیلی میتوانید دریافت نمایید

🔹 بعد از عمل عینک آفتابی استاندارد uv 400 رایگان داده میشود

🔹 قیمت تعرفه آزاد 4.4  میلیون تومان برای دوچشم میباشد

🔹نوبت دهی  وعکس ومعاینات وعمل کلا در یک روز وطبق تاریخهای زیر میباشد :

🔸صبح پنجشنبه 8 آذر

🔸صبح پنجشنبه  15  آذر

🔸صبح پنجشنبه  22  آذر

🔸صبح پنجشنبه  29  آذر

🔹برای رزرو نوبت دهی میتوانید اسم وشماره همراه را همراه با تاریخ انتخابی فوق برای شماره همراه ارسال نمایید

🔹 مراحل معاینه وعکس وعمل تماما در یک روز واز ساعت 8صبح انجام می شود. وبعد از عمل بیمار ترخیص می شود.

🔹عمل لازک چشم بصورت بیحسی وبه مدت پنج دقیقه انجام میشود.

🔹 عمل دربیمارستان فوق تخصصی خصوصی تهران در محدوده دهکده المپیک تهران و بادستگاه های پیشرفته آلگرتو آمریکایی وتوسط چشم پزشکهای بالای 15سال سابقه جراحی انجام میشود.

🔹توجه :برای برخورداری از تخفیف 55درصدی ، فقط با شماره 09192586356 هماهنگی نمایید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا بیمه قبول نمی کنن دوستم

مم بیمه تکمیلی پول لازک چشمم رو داد 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
نه حتمن پزشکتون یه عمل دیگه رو توبرگه بیمه تکمیلی نوشت که شما بتونین از بیمه پول بگیرید بعضی دکترا ا ...

نه همون لازک رو نوشت و ۲۶۰۰ پول عملم بود که بیمارستان همون جا فقط ۲۶۰ ازمون گرفت بقیش گفت بیمه میده خودمم حا خوردم اما واقعا درست بود 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
چرا عینک ؟من شماره چشم 3و 4 . میشه دلیلتونو بگید . من وقت عمل دارم

اینکه قرنیه از پنج لایه تبدیل به سه لایه میشه خودش یعنی مشکل، اما برای همه نمیگم انجام ندن، بسته به ضخامت قرنیه  داره، حتما با چند تا پزشک مشورت کن، ممکنه یه چشم پزشک بخاطر پول ،کسی رو که قرنیه‌اش طاقت نداره رو عمل کنه و مشکل ساز بشه ،خیلی زیاد دیدم اینکار رو

انشالله که بسلامتی عمل بشی، تا یکسال باید خیلی مواظب باشی ضربه نخوره و ...

من بیمارستان نور انجام دادم لیزیک

چون چشمم خیلی ضعیف بود تکمیلی داد یه بخش زیادیشو

قیمتاش از ۵ تومن شروع میشه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
کرجو نمیدونم اما خواهرم ماه قبل پیش دکتر معین اصفهان کلینیک ابان عمل کرد دکتر از اقوام شوهر خواهرم ه ...

عزیزم میشه شماره مطب دکتر رو بدی منم نوبت میخام

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد