2777
2789
عنوان

مامانای گل😍

56 بازدید | 5 پست

مامانای مهربون از تجربه هاتون یا خاطره خاصی اگه دارین از هفته آخر بارداریتون بگین چطور بود چطور گذشت

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

نه درد داشتم نه علايم نه انقباض نه هيچي . شب ١٠ ميرفتم ميخوابيدم تا ٦ صبح . كل روز راه ميرفتم هيچيييييي 🤣🤣🤣🤣

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
نه درد داشتم نه علايم نه انقباض نه هيچي . شب ١٠ ميرفتم ميخوابيدم تا ٦ صبح . كل روز راه ميرفتم هيچييي ...

چه راحت بودی شما من خیلی درد دارم به زور راه میرم تا آشپزخونه وسرویس بهداشتی😅

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه راحت بودی شما من خیلی درد دارم به زور راه میرم تا آشپزخونه وسرویس بهداشتی😅

هفته ٤١ تموم شد زايمان كردم 😂😂😂😂

ولي خوب شنيدم كه اونايي كه درد دارن زود زايمان ميكنند و راحت

هفته ٤١ تموم شد زايمان كردم 😂😂😂😂 ولي خوب شنيدم كه اونايي كه درد دارن زود زايمان ميكنند و راحت

واییی چه طاقتی داشتین خودتو نی نیت😍😍

خدا از دهنت بشنوه منم زود زایمان کنم

واییی چه طاقتی داشتین خودتو نی نیت😍😍 خدا از دهنت بشنوه منم زود زایمان کنم

آمين عزيز دلم به سلامتي و با زايمان راحت بغل كني كوچولوت رو ♥️

از من بدتر پدرش هول بود🤣🤣🤣دخترم الانم مامانيه . عاشقشم عاشقشم عاشقشم . بزار بياد ميبيني چقدر دنيات قشنگتر ميشه .