2777
2789
عنوان

کمرم داره میشکنه علتش چیه آیاااا؟

268 بازدید | 10 پست

من هفته۹بارداریم کمرم ازحالا بشدت دردمیکنه قضیه چیه؟ممکنه عفونتی چیزی داشته باشم؟

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم طبیعیه، استراحت کن زیر گود کمرت بالش بزار و اکثرا به چپ بخواب...آب هویج برا کمر دردای من مع ...

تو سایت ی تایپک بود گقتن اب هویج ویتامین A زیادی داره باعث سقط میشه

منم هفته ۲۴ هستم از کمر درد دارم میمیرم چه تو خالت نشسته چه ایستاده چه خوابیده، فقط دلم خوشه که شبا شوهرم میاد ماساژ میده اون نیم ساعت که ماساژ میده آرومم فقط

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

نه بابا اتفاقا ویتامین آ هویج بی‌ضرره

من لیوان لیوان می‌خوردم به توصیه دکترم و پسرم هم سالمه هم خوشگل

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته

میگن جفت اگر خلفی باشه کمردرد زیاد میشه 😣😣

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ویتامین  Aکه در جگر هست بیشتر باعث سقط میشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792