2777
2789
عنوان

اسم دخترم

443 بازدید | 33 پست

ممکنه بگید کدوم اسم بهتره، اگر خوب نیست و دلیل دارید بگید، اگر اسمی هم پیشنهاد دارید، ممنون میشم بگید

تعداد رای : 16
نظرسنجی
الین
11
68%
پرتو
4
25%
پانیک
0
0%
آیرال
1
6%
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرتو بهتره 

اونیکی ها رو من اصلا خوشم نیومد

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

سلام دو گزینه اول خوبن معناشونم خوبه ، دو گزینه دوم  از لحاظ آوایی خوب نیستن معناشونم نمیدونم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

فقط الین و پرتو اون دو تا قشنگ نیستن ب نظر من

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

هرچی می ذاری پانیک نذار. Panic یعنی ترس و اضطراب!! 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**