2777
2789
عنوان

همسایه پررو

850 بازدید | 19 پست

من خیلی دوس ندارم با همسایه و اینا رابطه داشته باشم بدم میاد تو کوچه میشینن و سر وصدا میکنن ماه رمضون دم در با همسایمون احوال پرسی کردم یهو گفت دخترم روزه اس برنج نداریم و اینا منم ب شوهرم گفتم و یکم کمکش کردیم (نگفتم ک بگم من خوبم فقط خواستم بدونید چجوری رفت و آمد کرد)بگذریم از اینا نوش جونش و اینکار شد آغاز رابطه هر روز در و میزد هی صدام میزد تو حیاط میدید فوری در و وحشتناک میزد صب ساعت9میومد تا 2هی میگفت اینو اینجور بپز اینجور بکن عصرا هم میومد از کارام مونده بودم بدم میاد جلو کسی کار خونه بکنم بخدا اذیت میشدم تازه اگه حرفی هم میزدم با شوخی جلو بقیه میگفتش سر کمد لباسی و کابینت میرفت خیلی محکم می گفتم نکن میخندید می گفتم خانوادم میگن نرو جلو در باز میومد  خلاصه چن روز پیش با دوستام بیرون بودم اومده میگه چرا انقد میری بیرون و با ناراحتی رفت منم بهش گفتم میشه دیگه نیای من نمیخوام رفت و آمد داشته باشم با کسی مال قدیم بود اینکار....حالا میشنوم با همسایه ها ،تو باشگاه هی غیبتم میکنه و همه رو باهام بد کرده بدیم و میگه جالب اینه ک ب کسی نمیگه گفت نیا خونم میگه سلام نداد رابطم قطع کردم جلو بقیه یهو صورتش بر میگردونه تو باشگاه همه ی جوری شدن باهام

مثل باران بهاری ک نمی پرسد،کی؟بی خبر در بزن و سر زده از راه برس....

ببخشید زیاد شد همه رو نوشتم ک ی وقت کسی فکر نکنه واسه بازدید هستم ....اینم بگم داره بالکن خونشون میکشه جلو کامل ب حیاط ما دید داره شوهرم میگه دیوار و نچید می رم شهرداری نمیدونم چجوری بهشون بگم دیوار بچینن ک مشکل نشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اون دیگه زیادی رفت و امد میکرد منم بدم چه وضعشه هی بیاد چه خبره ...اما غیر مستقیم بهش میفهموندی دوست نداری بهتر بود ...مجبور نیستی راهش بدی که ردش میکردی

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

اه چقدر ار رابطه های خاله زنکی بدم میاد

همسایه،مادرشوهر،جاری،ووووووووووی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
اون دیگه زیادی رفت و امد میکرد منم بدم چه وضعشه هی بیاد چه خبره ...اما غیر مستقیم بهش میفهموندی دوست ...

غیر مستقیم ی بار گفتم شوهرم میگه در باز نکن ی بار گفتم تو حمومم ی بار گفتم برادر شوهرم میگه جلو در نشین ی بار گفتم داداشم ی بار گفتم کار دارم در و با لگد میزد باز کن من میشینم برو تو حموم ی بار رفتم دستشویی دیدم تو اتاق خوابم بود بیارم گفتم اینجور در نزن شوهرم تو حموم بود عصبانی شد میخواست خودش بیاد در باز کنه بخدا فایده نداشت تازه همسایه ها سبزی میخریدن بر میداشت میومد تو در خونه ما پاک میکرد منم روزه بودم نمی شد بخوابم یکم 

مشکل از خودتونه.نباید از همون اول بهش رو میدادی

والا رو ندادم از اول گفتم بدم میاد ول نمی کرد احترامش داشتم گفتم دلش می سوزه دیگه نشد جلوش وایسی