بچه ها سلام من ۱۹ سالمه از ۱۵ سالگی فهمیدم pco دارم متفورمین میخوردمو پری هامم منظمه من خیلی چاق بودن ۱۱۳ کیلو الان ۹۰ شدم بایددبشم ۶۷ قدم ۱۷۰ عه ولی میترسم ازدواج کنم بچه دار نشم یا اصلا چطور بگم بهش میترسم علاقشو بهم از دست بده بعدش من مرتب ورزش میکنم زود هم لاغر میشم ولی خیلی نگران این موضوعم دوست ندارم درگیر دوا دکتر بشم و میخوام طبیعی بچه دار شم مخصوصا خودم دانشجو پزشکی ام به اندازه کافی استرس میکشم😪😪😪😭😭😢😢
سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باشه فقط پروسه لاغریتو ادامه بده مطمئن باش هم خوشتیپ میشی هم تنبلیت از ...
اره دارم ادامه میدمش هنوز نصفش مونده ولی😪😪😪دعا کن تموم شه زودتر تو سونوی بعدی خوب شده باشه اخه میدونی من روز ۳ پری هم رفتم سونو اندازه فولکولم خوب بود فولکولم داشتم نمیدونم چرا اصلا pco دارم همههه هورمونامم نورمال کاملا😐😐😐😐
عزیزم منم از نوجونی فهمیدم این مشکلو دارم هم لاغرم هم مثل شما از لحاظ هورمونی مشکل ندارم ولی پریودام منظم نبود با گلوکوفاژ که متفورمین خارجی هست خوب شده بود ولی نمیدونم چرا دکترم قرصو عوض کرد
این ترسا رو منم دارم ولی فعلا مهم سلامتی خودمونه واسه مشکلی که نیومده نباید غصه خورد