2777
2789
عنوان

Pco😪😪

307 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام من ۱۹ سالمه از ۱۵ سالگی فهمیدم pco دارم متفورمین میخوردمو‌ پری هامم منظمه من خیلی چاق بودن ۱۱۳ کیلو الان ۹۰ شدم بایددبشم ۶۷ قدم ۱۷۰ عه ولی میترسم ازدواج کنم بچه دار نشم یا اصلا چطور بگم بهش میترسم علاقشو بهم از دست بده بعدش من مرتب ورزش میکنم زود هم لاغر میشم ولی خیلی نگران این موضوعم دوست ندارم درگیر دوا دکتر بشم و میخوام طبیعی بچه دار شم مخصوصا خودم دانشجو پزشکی ام به اندازه کافی استرس میکشم😪😪😪😭😭😢😢

بيخيال

من هركي ديدم pco بوده

راحت ، با دوز پايين داروها باردار شده

مگه اينكه مشكل ديگه اي هم داشته

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باشه فقط پروسه لاغریتو ادامه بده مطمئن باش هم خوشتیپ میشی هم تنبلیت از بین میره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اصلا استرس نداشته باشه فقط پروسه لاغریتو ادامه بده مطمئن باش هم خوشتیپ میشی هم تنبلیت از ...

اره دارم ادامه میدمش هنوز نصفش مونده ولی😪😪😪دعا کن تموم شه زودتر تو سونوی بعدی خوب شده باشه اخه میدونی من روز ۳ پری هم رفتم سونو اندازه فولکولم خوب بود فولکولم داشتم نمیدونم چرا اصلا pco دارم همههه هورمونامم نورمال کاملا😐😐😐😐

اره دارم ادامه میدمش هنوز نصفش مونده ولی😪😪😪دعا کن تموم شه زودتر تو سونوی بعدی خوب شده باشه اخه می ...

درست میشی عزیزدلم استرس بدترررین چیزه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
میدونی اینکه بعد ازدواج بخوام به همسرم بگم جلوگیری نداشته باشیم و زود بچه دار شیم نمیدونم چجوری بگم ...

وا اصلا نیاز نیس بگی

بعدم به هیچ عنوان اول زندگی بچه دار نشو

تنبلی تخم دان مشکل حادی نیس

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم منم از نوجونی فهمیدم این مشکلو دارم هم لاغرم هم مثل شما از لحاظ هورمونی مشکل ندارم ولی پریودام منظم نبود با گلوکوفاژ که متفورمین خارجی هست خوب شده بود ولی نمیدونم چرا دکترم قرصو عوض کرد 

این ترسا رو منم دارم ولی فعلا مهم سلامتی خودمونه واسه مشکلی که نیومده نباید غصه خورد