2777
2789
عنوان

خوش تیپا چیکار می کنن که خوش تیپن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست
با چه ذهنیتی میری خرید؟؟؟ از قبل تو ذهنت و دنبالش می گردی یا میری از هر چی خوشت اومد می گیری؟

من خیلی لباس دوس دارم ازینام که هرچی ببینم خوشم بیاد باید بخرم

کلا تو اینترنت و هرجا که ببینم مدل لباس و مانتو ایناس نظرم جلب میشه تو گوشیمم پر اسکرین شات اینا کمک میکنه وقتی میری خرید با دید باز راحت خرید کنی ولی اینجوری نیس که ی عکس بگیری دستت بیوفتی تو مغازه ها دنبالش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی لباس دوس دارم ازینام که هرچی ببینم خوشم بیاد باید بخرم کلا تو اینترنت و هرجا که ببینم مدل ل ...

ميشه بري تايپك من مدل خوشجلاتو بزاري؟

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
من خیلی لباس دوس دارم ازینام که هرچی ببینم خوشم بیاد باید بخرم کلا تو اینترنت و هرجا که ببینم مدل ل ...

مثلا یه عکس از جدیدترین مدل مانتویی که دیدی و خوشت اومده برامون بفرست ببینیم به نظر ما چطوریه!

اونایی که بنظر بقیه خوش تیپن بگن چجوری انتخاب می کنن؟؟؟ قبلا از رو عکسا و فضای مجازی ایده می گیرین ی ...

مهم نیست چی میپوشن کفش آدیداس و شلوار لی رو همه میپوشن ولی چند نفر خوش تیپ بنظر میان با پوشیدنش 

اگر دقت کنی میبینی حتی کوتاه قد یا چاق خوش تیپ هم داره یعنی مهم طرز ژست گرفتن و ایستادن و راه رفتن بعلاوه سلیقه مهارت ست کردن هم هست,  مثلا جنس پارچه ها رو بشناسی مثلا به یکی شال حریر میاد به یکی نه روسری ساتن با کفش اسپرت نباید پوشید...  با مانتو مجلسی کفش شلوار جین نباید پوشید و.... 

👑I am queen 
مثلا یه عکس از جدیدترین مدل مانتویی که دیدی و خوشت اومده برامون بفرست ببینیم به نظر ما چطوریه!

ی چیزی ام هست عزیزم ی لباسو ممکنه ده نفر بپوشن ولی توتن ینفر خوب باشه برا همین هرکسی باید به سلیقه خودش و اینکه چه مدل لباسی چه رنگی بهش میاد خرید کنه