2777
2789
عنوان

خوش تیپا چیکار می کنن که خوش تیپن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم ترین عاملش رفاه یعنی اونایی که با رفاه و آرامش بزرگ میشن بقیه هم ژنتیکیه 

میخوای خوش تیپ باشی استرس رو دور کن استرس بلای جون... آرامش,  خواب کافی,  خوشی و خنده...  حالا میگی چه ربطی داره اگر بری تو خیابون نگاه آدم های خوش تیپ کنی میبینی سرشار از اعتماد بنفس و چقدر نشاط دارند 

👑I am queen 

پول که موثر هست 

ولی سلیقه و استایل مهم تره

استایل و اندام که جذاب باشه هرچی بپوشی قشنگه و اینکه بدونی چی رو با چی میپوشی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خوش تیپی باید تو خونت باشه😁 مثلا بمن میگن تو گونی ام بپوشی بهت میاد😊 ی بدی داره هرچی بپوشم همه م ...

با چه ذهنیتی میری خرید؟؟؟ از قبل تو ذهنت و دنبالش می گردی یا میری از هر چی خوشت اومد می گیری؟

هیکل و اندام خیلی مهمه. من لباس های پروندهای زیاد میگیرم ولی یکم لاغر و ریز هستم ولی خواهرم هم قد من ولی توپر هست همین باعث میشه خیلی خوش تیپ باشه. لباس هام وقتی میخرم میگم بپوشم ببینم چطوری هست کلان یه طور دیگه هست تا من می‌پوشم.

خدایا سپاسگزارم

مهمترینش خود اندامه 

اندام لاغر ب نظرم اصصصصلا خوب نیست

بدن باید پر باشه ک لباسه تو تنش زار نزنه

بعدم سلیقست بعد پول چون بعضیا پول خرج میکنن اما چون سلیفه ندارن بازم بد تیپن✌

ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟  نکنین این کارو
واوووووو😅😅😅😅😅😅

بله😋خودم همشو دارم در جریانم😄😄😄

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️