برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چند سالشه؟ ای کاش پسر من تو بچگی بگیره. تو بزرگسالی خیلی بدتره.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ببر دکتر .لازمه. دونه ها بزنن بیرون دارو لازمه. خودت و شوهرت اگه نگرفتین بگو سرم داره براتون بزنه. بزرگسال خیلی بیشتر اذیت میشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خودمو گرفته شوهرمو نمیدونم سرم چی هست براپیشگیریه؟؟ دختر کوچیکمو میترسم بگیره 19 ماهشه فقط
تو خارج که واکسن داره. تو ایران هم هست ولی براهمه نمی زنن. سرمه برا پیشگیریه برا خانومای حامله که مواجهه داشتن با میکروب می زنن. دو سال پیش بچه های من گرفتن هرچی به دکتره گفتم من قبلا نگرفتم به رو خودش نیاورد وقتی گرفتم گفت خوب میومدی برات می زدیم. انقدر هم اذیت شدم که خدا می دونه بچه هاخیلی سخت نبود اما خودم از شدت درد یه روز سه بار رفتم دکتر
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله