2777
2789
عنوان

ابلہ مرغون😢

110 بازدید | 9 پست

پسرم ابله مرغون گرفته 3روز سومه

ازدیروز یه سره میگه شکمم درد میکنه تند تند میره جیش میکنه

جیشش بهتر شده اما تب داره

چیکار کنم چی بدم خوب بشه

لازمه ببرم دکتر

چیزای خنک،،،همیشه هم حموم ببر،،چند سالشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند سالشه؟ ای کاش پسر من تو بچگی بگیره. تو بزرگسالی خیلی بدتره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببر دکتر .لازمه. دونه ها بزنن بیرون دارو لازمه. خودت و شوهرت اگه نگرفتین بگو  سرم داره براتون  بزنه. بزرگسال خیلی بیشتر اذیت میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چند سالشه؟ ای کاش پسر من تو بچگی بگیره. تو بزرگسالی خیلی بدتره.

نه بابا بنظرم بزرگ باشن راحت تر تحمل میکنن

دختر جاریم تو یک هفته کلللل بدنش گرفتو توهمون هفته خوب شد دوناش خشک شد

ببر دکتر .لازمه. دونه ها بزنن بیرون دارو لازمه. خودت و شوهرت اگه نگرفتین بگو  سرم داره براتون & ...

خودمو گرفته شوهرمو نمیدونم

سرم چی هست براپیشگیریه؟؟

دختر کوچیکمو میترسم بگیره 19 ماهشه فقط

خودمو گرفته شوهرمو نمیدونم سرم چی هست براپیشگیریه؟؟ دختر کوچیکمو میترسم بگیره 19 ماهشه فقط

تو خارج که واکسن داره. تو ایران هم هست ولی براهمه نمی زنن. سرمه برا پیشگیریه برا خانومای حامله که مواجهه داشتن با میکروب می زنن. دو سال پیش بچه های من گرفتن هرچی به دکتره گفتم من قبلا نگرفتم به رو خودش نیاورد وقتی گرفتم گفت خوب میومدی برات می زدیم. انقدر هم اذیت شدم که خدا می دونه بچه هاخیلی سخت نبود  اما خودم از شدت درد یه روز سه بار رفتم دکتر

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله