ساعت مثلا ۹
ناشتا ۱لیوان چای سبز یا سیب
ساعت ۹.۳۰ یک عدد تخم مرغ ابپز .یک کف دست نان.خیاروگوجه یا یک کف دست نان با پنیر اندازه قوطی کبریت و ۲عدد گردو
میان وعده ........
۱لیوان شیر با ۱عددخرما یا ساقه طلایی
قبل نهار اگه تونستین اب و سیب بخورین خوبه
نهار نهایتا تاساعت ۱۴.۳۰ خورده شود
۱۰ ق برنج که در عرض ۱۰ روز به ۷ قاشق برسانید با خورشت دلخواه .اگه غذا نونی بود یک چهارم نان اگه اش یا سوپ بود ۳ ملاغه .من نون حذف میکنم اگه شما نتونین تحمل کنین بخورین
میان وعده .۲۰ عدد مغز "پسته فندق بادام و یک عدد میوه
قبل شام چای سبز بخورین خوبه .۲۰ روز کدوماست اونایی که نمیتونن بخورن سالاد بخورن و یا اونایی که نمیتونن تحمل کنن .کدو گوجه بادمجان و قارچ کبابی بخورن یا سینه مرغ یا یه ملاغه اش یا ابپز تخم مرغ .خلاصه کالریش کم باشه
بعد ازشام یک عدد میوه .بعد ۲۲ شب چیزی خورده نشود شام هم ساعت نهایتا ۱۹.۳۰ خورده شود
میتونید میان وعده هارو به دلخواه جاشون عوض کنید اگه گشنه شدید سبزیجات از جمله هویچ خیار گوجه کرفس کلم استفاده کنید
کنار غذاسبزی فراوان
و خواهشا غذا را خیلی اروم هر لقمه حداقل ۳۰ بار جویده شود .خدایی چندوقته غذارو خیلی اروم میخورم و خوب هضم میکنم با ۵قاشق برنج سیر میشم .اشتهای من عالیه هاااا ولی با جویدن واقعا فرق میکنه اوضاع.سعی کنید مدت زمان وعده هاتون طول بدید که سیگنال به مغزتون برسه و احساس سیری کنید به محض سیری دست از غذا خوردن بکشید من امتحان کردم عالیه بخدااااا
هرروز وزن نکنیم مثلا ۱۰ روز فاصله بدید.اب فاوان بنوشیم حداقل ۸ لیوان.ورزش یادتون نره بعد و قبل غذا باید یه ساعت و نیم فاصله بدیم حتما
هرسوالی داشتید بپرسید این رژیم عالیه من همیشه نتیجه میگیرم