2777
2789
عنوان

رژیم گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست
توروخدا چه جوری

من خیلیم کم میخورم ۸۸/۵۰۰بودم الان

۸۲ خورده ای شدم 

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتر توضحی بدی خدا خیرت بده صبحونه میخوری یا ن بیشتر سعی میکنی چه غذاهای بخوری ِ

عزیزم صبحانه که وعده اصلیه

ناهارم شش قاشق برنج 

شامم ی کف دست نون

یکی از بدترین چیزایی که میتونی تجربه کنی اینه که از کسی ضربه بخوری که سختی های زندگیتو براش توضیح دادی بدونه چقد از درون شکستی و آسیب پذیری و دقیقا همون کاریو انجام بده که میگفت هیچوقت انجام نمیده واقعا چرا دقیقا زخمو نشونش بدی همونجا رو دوباره پاره کنه و نمک بریزه اونقدر دلم ازت شکست که فکر نکنم دیگه دلم باهات صاف بشه تو اصلا مسلمون هستی که قسم آقام ابوالفضل العباس خوردم که من جز موقعی که فقط خودت خواستی با کسی حرفی نزدم ولی بازم داری تهمت میزنی خجالت تو باید بکشی که قسم باب الحوائج که بزرگترین مقدسات هست برات خوردم باور نکردی خیلی ازش بترس همین  دیگه هم مهم نیست من همیشه پیش خودم و خدای خودم سر افرازم که تو این رفاقت کم نزاشتم ولی تو اخرین نامردیتو هم نشونم دادی و رفتی خوب شد این روزها رو هم با چشمام دیدم کسی که تک تک دردامو میدونست همون دردا رو دوباره بهم داد  نه من قلبم تیره تار نیست این آدما بودن که منو به این حال و روز انداختن ولی توخیلی از بالا به آدما نگاه میکنی اینقدر غرور و تکبر خوب نیست چون که بالاخره عاقبت هممون یه جاست بی رحم تر از تو ندیدم اون حرفایی که بهم زدی تا مغز استخونمو سوزنوندی به کنار و اون دردل هایی که به عنوان یه خواهر هم باهات میکردم و با تک تکشون بهم زخم زبون زدی  اونم به کنار ولی کسی که به خواهرش تهمت بزنه اشکشو در بیاره هیچ وقت خواهرش نبوده فقط می تونه دشمنش باشه  بترس از روزی که خدا صدای شکسته های دلمو بشنوه  سر پل صراط اگه اون تهمتهایی که بهم زدی رو ثابت کردی که هیچ ولی اگه نکردی سر همون پل ازت نمیگذرم و حلالت نمیکنم فکر کردی می بخشمت بخاطر این زخم عمیقی که به قلبم زدی و رفتی خدایا دیدی ادمهایی که از جفت چشمام بیشتر بهشون اعتماد داشتم با دلم چیکار کردند و رفتند خدایا اشکامو دیدی خدایا صدای شکستن دلمو از سر تهمت نا حق شنیدی که جز تو شاهدی نداشتم خدایا ببین شاهد همشون باش شاهد باش کسی که بهش میگفتم خواهر چجوری در حقم خواهری تموم کرد و رفت من که سکوت کردم و رفتم ولی بدون دنیا همیشه اینجوری نمیمونه به همین غروب جمعه قسم به همین اشکهای دل شکستم قسم هیچوقت نمیبخشمتون

سلام عزیزم منم شرایط شما رو دارم موافق تو تل گرام یک گروه بزنیم هر ده روز عکس از ترازو و وزنمون بدیم و با هم رقابت داشته باشیم هر کسی ام اینجا خواست میاریمش تو گروه من یک برنامه خوب غذایی دارم. تو یک ماه 6 کیلو بدون اینکه اذیت بشم کم کردم فقط انگیزه میخدام ک ادامه بدم

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

ساعت مثلا ۹

ناشتا ۱لیوان چای سبز یا سیب

ساعت ۹.۳۰ یک عدد تخم مرغ ابپز .یک کف دست نان.خیاروگوجه یا یک کف دست نان با پنیر اندازه قوطی کبریت و ۲عدد گردو

میان وعده ........

۱لیوان شیر با ۱عددخرما یا ساقه طلایی 

قبل نهار اگه تونستین اب و سیب بخورین خوبه 

نهار نهایتا تاساعت ۱۴.۳۰ خورده شود

۱۰ ق برنج که در عرض ۱۰ روز به ۷ قاشق برسانید با خورشت دلخواه .اگه غذا نونی بود یک چهارم نان اگه اش یا سوپ بود ۳ ملاغه .من نون حذف میکنم اگه شما نتونین تحمل کنین بخورین

میان وعده .۲۰ عدد مغز ‌‌"پسته فندق بادام و یک عدد میوه

قبل شام چای سبز بخورین خوبه .۲۰ روز کدوماست اونایی که نمیتونن بخورن سالاد بخورن و یا اونایی که نمیتونن تحمل کنن .کدو گوجه بادمجان و قارچ کبابی بخورن یا سینه مرغ یا یه ملاغه اش یا ابپز تخم مرغ .خلاصه کالریش کم باشه 

بعد ازشام یک عدد میوه .بعد ۲۲ شب چیزی خورده نشود شام هم ساعت نهایتا ۱۹.۳۰ خورده شود 

میتونید میان وعده هارو به دلخواه جاشون عوض کنید اگه گشنه شدید سبزیجات از جمله هویچ خیار گوجه کرفس کلم استفاده کنید 

کنار غذاسبزی فراوان

و خواهشا غذا را خیلی اروم هر لقمه حداقل ۳۰ بار جویده شود .خدایی چندوقته غذارو خیلی اروم میخورم و خوب هضم میکنم با ۵قاشق برنج سیر میشم .اشتهای من عالیه هاااا ولی با جویدن واقعا فرق میکنه اوضاع.سعی کنید مدت زمان وعده هاتون طول بدید که سیگنال به مغزتون برسه و احساس سیری کنید به محض سیری دست از غذا خوردن بکشید من امتحان کردم عالیه بخدااااا

هرروز وزن نکنیم مثلا ۱۰ روز فاصله بدید.اب فاوان بنوشیم حداقل ۸ لیوان.ورزش یادتون نره بعد و قبل غذا باید یه ساعت و نیم فاصله بدیم حتما 

هرسوالی داشتید بپرسید این رژیم عالیه من همیشه نتیجه میگیرم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

هرکس موافقه قد وزن اعلام کنه و عکس از ترازو بگیره .بعد ۱۰ روز همه اعلام میکنن وزن هاشونو🗣🗣🗣🗣🗣🗣

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
من هستم از کی شروع کنیم من قدم 164 .85.200 شنبه باز دوباره عکس میگیرم از ترازو میفرستم .گروه هم خوبه ...

گلم از همین امروز من  و شما فعلا شروع کنیم ولی من وزن دقیقم هفته بعد میفرستم چون پری هستم ۱۶ مرداد که نصفه ماه هستش.همین امروز اگه رفتین پیکنیک سعی کن کباب بدون بخوری چون کباب خیلی سیر میکنه نیازی به نون نیست

من چندددو بار رژیم و کم خوری و ورزش کردم هیچی به این‌نمیرسه که مطان وعده ها و شیرینی رو حذف کنی .اون ...

حذف شیرینی بله .ولی حذف میان وعده خوب نیست باعث میشه سوخت و ساز کم بشه و وعده های اصلی ناخواسته سنگین تر میشن

نمیشه یک گروه بزنیم قشنگ از شب قبلش باهم هماهنگ کنیم چی بخوریم . الان من نت نداشتم تازه این پیامتو د ...

عزیزم چه فرقی داره من رژیم فرستادم هروقت خواستی شروع کن فقط قبل شروع اطلاع بده و وزنت بفرس دقیق