2777
2789
عنوان

امضا

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
بله داری

💖خوبه؟

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

برای من اصلا ویرایش نداره چرا؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

💖خوبه؟

نمیدونم یه ذره واسه من نا امید کننده اس.البته اگه من درست متوجه شده باشم.ولی باز امضای خودته ونظر خودت مهمه عزیزم

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
نمیدونم یه ذره واسه من نا امید کننده اس.البته اگه من درست متوجه شده باشم.ولی باز امضای خودته ونظر خو ...

خخخخ نمیدونم خودمم چرا بهش علاقه دارم همیشه تو ذهنمه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
بله دارین چه جمله قشنگی

لطف داری

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز