2777
2789
عنوان

با شوهرم شدیدا به مشکل خوردم

369 بازدید | 23 پست

خیلی اعصابم خورده من از بعد از ازدواج خیلی دنبال کار رفتم ولی یا نشد یا حقوق های آنقدر کم بود که اصلا ارزش نداشت بدون بیمه با نصف حقوق اداره کار دیگه منم یه مدت رفتم و وقتی دیدم کارش اصلا آینده نداره بیخیال شدم و رفتم دنبال کسب و کار خونگی از بعد از اون دیگه هرکاری رو امتحان کردم تا الان تازه با خواهرم یه کاری رو شروع کردیم که داره پا میگیره

و کم کم نتیجه میده الانم یه پسر دو ساله دارم 

شوهرم همیشه تو خونه موقع بحث بهم تیکه میندازه که هیچ هنری نداری،فکر کردی کیی که انقدر ادعا داری،یه کاری هم تو این زندگی تو بکن،تو چیکار میکنی از شب تا صبح و حرف های از این قبیل 

واقعا دلم میشکنه منم خیلی تلاش دارم می‌کنم هرچی بهش میگم منم اندازه تو درس خوندم ولی نتونستم کار پیدا کنم دلیل نمیشه تو باهام اینجوری حرف بزنی اصلا فایده نداره بهش میگم منم دارم بچه ات رو بزرگ می‌کنم کار خونگی هم که راه انداختم بعد که بهش میگم مسخره میکنه 😢😢😢

نمیدونم چیکار کنم باهاش داره ازش بدم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درست خواستی برا زندگیتون کمک خرج باشی ولی وقتی میبینی شوهرت جنبه اشو نداره کاری غیررزنانه گی نکن

مگه خانم باید پول دربیاره 

طلبکاره

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

بهش بگو زياد حرف بزني ميگم وظيفته صداتم درنياد 

من پرنسسم وظيفته خرجمو بدي😊😊😊😊

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم نمیتونم بگم درکت میکنم ولی خودت ببین کلا شوهرت اخلاقش این یا نه به دلایلی الان اینجوری هست مم مهندس صنایع ام وتو کارخونه ام  وشوهرم اون کارخونه مال باباش هست من اول تو کارخانه پگاه بودم بعد چون به قول خودش بین اون همه کارمند کارگر مرد دوست نداره من باشم گفت بیام پیش خودشون کارم سخت تر شده ولی خوب بهتر تو هم یک جوری که خودت میشناسیش رازیش کن

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 

همش ازش چيزي بخاه بگو اه تو چه مردي هستي نميتوني دو تيكه برام من چيزي بخري صبح تا شب ميري سركار چيكار؟؟؟؟؟ 

گفت خودت برو 

بگو تو رفتي چه تاجي به سرمون زدي ك من بزنم 

اگه به همين دو قرون دراوردنه نميخام ميميونم خونه 😏😏😏

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نفقه حق شماست و ایشون باید بدن یعنی وظیفشه اگر نده پیگرد قانونی داره و اینکه شما دارید کار میکنید صرفا به خاطر کمک کردن به اونه و گرنه زن ها حتی میتونن بابت کارهای خونه یا شیر دادن به بچه از شوهرشون دستمزد بگیرن

شوهرت چیکارس؟

از نظر مالی چطوره وضعتون

اگه تو مضیقه نیستی کار نکن خیلی از این جور مردا دو برمون زیاد دیدم که روز به روز توقعشون رفته بالا وبه مشکل بیشتری برخوردن

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید