2777
2789
عنوان

قرص کابرلین

2639 بازدید | 10 پست

دوستان من ترشح سینه داشتم رفتم و فیبروادنوم رفتم دکتر بهم کابرلین داد ولی ازمایش پرولاکتینم نرمال بود...با این وجود که نرماله بازم باید بخورم یعنی!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط پرولاکتینم ی خرده بالا بود 4 تا خوردم خوب شدم.

دکترتون 4تا تجویز کرده بود؟ من اون موقع حواسم نبود الان یهو یادم اومد وقتی نرماله چرا داد بهم اونم یکماه...نمیدونم بخورم یانه

دکترتون 4تا تجویز کرده بود؟ من اون موقع حواسم نبود الان یهو یادم اومد وقتی نرماله چرا داد بهم اونم ی ...

بله.

قرص مصرف گوناگونی داده.

مصرف کن حتما وقتی دکتر گفته.پشت گوش ننداز بدتر بشه.

دوستان عزیز نمیتونم درخواست دوستیتون رو قبول کنم.حجم سوالات بالاست شرمنده میشم.تشکر
دکتر زنان...اخه پرولاکتینم 23بود...بالا نبود .اگ بخورم پایین تر از حد نرمال میره که!

منم دکترزنان واسم نوشته بود اتفاقی بخاطر یه مریضی دیگه رفتیم درمانگاه دکتره خواست داروبنویسه گفتم که واسه پرولاکتین قرص داستینکس میخورم پرسید دکترزنان نوشته واست یاغدد؟ گفتم زنان 

گف که بهتره پیش یه دکترغدد هم برین 

بعدش وقت گرفتم ورفتم دکتر غدد آزمایشمونگاه کرد گف که اصلا احتیاجی نبود که قرص پرولاکتین بخوری اصلا مال توبالا نیس! 

اماواسم 20تانوشته بود من 17تاخوردم... بعدرفتم پیش دکترغدد که اون گف نبایدمیخوردی!!! خودشم کابرلین ایرانی نوشته بودحالم بدمیشد رفتم پیش دکترزنان خودم گف داستینکس خارجیه اونوبخر که البته خریدم اصلاعوارض  نداشت وحالت تهوع نیاورد

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

ایناروگفتم که اگه مشکلی براتون نیس پیش یه متخصص غددهم برین که الکی قرص نخورین 

من300هزارفقط واسه داستینکس هام دادم که دراصل احتیاجی نبوده 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دکترتون 4تا تجویز کرده بود؟ من اون موقع حواسم نبود الان یهو یادم اومد وقتی نرماله چرا داد بهم اونم ی ...

اگه دکترتون گفته مصرف کنین من ترشح سینه نداشتم اماشماگفتین دارین... پس بهتره مصرف کنین 

منم دکترزنان واسم نوشته بود اتفاقی بخاطر یه مریضی دیگه رفتیم درمانگاه دکتره خواست داروبنویسه گفتم که ...

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت از دست این دکترا دیگه کلافه شدم.