2777
2789
عنوان

چه جوری؟؟؟؟؟

110 بازدید | 8 پست

اینقدتاپیک خیانت زیادشده آدم همه ش استرس داره هیچ موردمشکوکی ازشوهرم نمیبینم ولی حساس شدم چه جوری ذهنموعوض کنم دوس دارم همون آدم قبلی بشم😕

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکارو نخون.

ببین بین همین ادما صدتا ادم خوشبخت هستن و اینا هیچوقت نمیان بگن ما خوشبختیم .دوستان میشه بگین چرا ما خوشبختیم.

مشکلانشون رو میارن اینجا.

پس اصلا نترس و دور اون تاپیکارو خط بکش.

ولی کاش بعضیا بیان بگن فلان کار رو کردیم شوهرم مهربون تر شده.فلان کار رو کردیم زندگیمون بهتر شده.

نه اینکه فقط طلاق و مهریه و موج منفی

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
تاپیکارو نخون. ببین بین همین ادما صدتا ادم خوشبخت هستن و اینا هیچوقت نمیان بگن ما خوشبختیم .دوستان ...

دیشب به خاطراین افکارچرت وپرتم کلی گریه کردم شوهرم هاج وواج مونده بودبودهی میگفت چی شده منم یه جوری پیچوندم ....عجب دیوانه ایم من

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
دیشب به خاطراین افکارچرت وپرتم کلی گریه کردم شوهرم هاج وواج مونده بودبودهی میگفت چی شده منم یه جوری ...

منم دیشب که شوهرم خواب رفته بود یه لحظه به ذهنم خطور کرد شاید با دخترا گرم بگیره تو همون ذهنم  شوهرمو تیکه تیکش کردم تموم شد رفت!! 

خیالمم راحت شد اگه تو واقعیت اینکارو بکنه همونجوری تیکه تیکش میکنم و میمیره و من دیگه دلیلی برای ناراحتی ندارم

دخترم تمام زندگی من

من اونقد این تاپیکار رو ی مدت خوندم میخواستم تلگ...رام شوهرمو هک کنم ببینم چ خبره که بیخیال شدم.

شوهرم ساده و مهربونه و من ازین میترسم.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

ممنون ازدوست جونیا