جواب دادن میشه بیای بگی.من یه روز قبل موعودم امروز بی بی زدم منفی بود.امیدمو از دست دادم😔
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اره عزیزم حتما میام امیدت به خدا باشه چرا نااا امیید از پریودت چند وقت میگذره؟
یه روز مونده به پریودم😔زدممنفی بود
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
نه الان خیلی زووده بزار بگذره چند روز از پریودت بعد امتحان کن من ۱۱ روز گذشته هنوز منفیم به راهنمایی دوستا دارم امروز میرم ازمایش شمام اگر یه هفته بیشتر گذشت نشدی و منفی بود برو ازمایش بده گلم
نه الان خیلی زووده بزار بگذره چند روز از پریودت بعد امتحان کن من ۱۱ روز گذشته هنوز منفیم به راهنمایی ...
باشه عزیزم واسم دعا کن😘