2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم ماه پیش عقب انداختم ولی ۵ روز بیبی منفی شد این ماه ۱۱ روز   وااای خدا یعتی میشه مامان ...

انشالللللللههههه ک هستی 

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧
اره امروز میرم  چقد طول نیکشه جواب بدن؟؟

جواب دادن میشه بیای بگی.من یه روز قبل موعودم امروز بی بی زدم منفی بود.امیدمو از دست دادم😔

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
جواب دادن میشه بیای بگی.من یه روز قبل موعودم امروز بی بی زدم منفی بود.امیدمو از دست دادم😔

اره عزیزم حتما میام 

امیدت به خدا باشه چرا نااا امیید از پریودت چند وقت میگذره؟

دونه انارم  
اره عزیزم حتما میام  امیدت به خدا باشه چرا نااا امیید از پریودت چند وقت میگذره؟

یه روز مونده به پریودم😔زدم‌منفی بود

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
یه روز مونده به پریودم😔زدم‌منفی بود

نه الان خیلی زووده بزار بگذره چند روز از پریودت بعد امتحان کن من ۱۱ روز گذشته هنوز منفیم به راهنمایی دوستا دارم امروز میرم ازمایش شمام اگر یه هفته بیشتر گذشت نشدی و منفی بود برو ازمایش بده گلم

دونه انارم  
نه الان خیلی زووده بزار بگذره چند روز از پریودت بعد امتحان کن من ۱۱ روز گذشته هنوز منفیم به راهنمایی ...

باشه عزیزم واسم دعا کن😘