2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا برای مادر شوهر بیشعور مرگ میخوایم اینی که شما میگی برا مادرشوهرای باشعوره

مادرشوهر مهربون و باشعور خودش عشق وصفای مادری داره باید برای مادرشوهر بی شعور اینجور دعاها کرد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بالاخره اکثرامون بعدا مادرشوهر میشیم بهتره از الان خودسازی کنیم تو زندگی بچمون دخالت نکنیم نرمال باشیم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بالاخره اکثرامون بعدا مادرشوهر میشیم بهتره از الان خودسازی کنیم تو زندگی بچمون دخالت نکنیم نرمال باش ...

وای من از الان دارم هر روز تمرین میکنم با عروسم چطور رفتار کنم...

دخترم تمام زندگی من
من برای مادر شوهر و پدرشوهرم سلامتی طلب میکنم چون اگه کرمم بزنه اجازه نمیدم شوهرم بره سراغش....

😐😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من همیشه دعای سلامتیشو میکنم. چون واقعا فرشتست. 

تجربه ای در این زمینه ندارم اما فکر میکنم اگه شوهر عاقل باشه و بدونه در هر موقعیتی چی بگه و چطور رفتار کنه اصلا مادرشوهر بد نخواهیم داشت. پس بهتره به جای تمرین مادرشوهر خوب شدن، پسرهامون رو درست تربیت کنیم

خدایا شکرت🙏