2777
2789
عنوان

شا بگید چکار کنم

353 بازدید | 52 پست

سال پیش تابستون زایمان کردم مادر شوهر خیر ندیده ام ک اصلا بیمارستان نیومد فقط یبار تو 15 روزگی اومد سری زد مث غریبه ها و دیگه ندیدمش تا الان . جاریمم بهانه اورد ک مهمان داشتم نیومد و همون 15 روزگی با مادرشوهرم فقط اومد . 

بچم دختر بود مادرشوهرم کادو بش نداد با اینکه خاله ام هست . 

اولین نوه ی خانوادشون بود بچه من . و اولین دختر قوم شون بود . چون عموها شوهرم و خوده خانوادش دختر زا نیستن ک بگیم پسر میخواستن یا چیزی . 

خلاصه پیغام داده بودن به اون یکی خاله کوچیکم ک برو بشون بگو یوقت جشن و بزن بکوبی چیزی راه نندازن ابروریزی نکنن یه دختر ک بیشتر نیس یواشکی جوریکه کسی نفهمه زایمان کردی ببرینش خونه  بچتونو ( اخه ما گفته بودیم بخاطر بدنیا اومدن اولین نوه  از هر دو طرف یعنی هم از سمت ما هم سمت شوهرم اینا . میخوایم جشن توپی بگیریم ساز و طبل بزنیم ارگ بزنیم و.... ) . شوهرم ک خیلی دلش شکست خودمم همینطور . گفت باید جشنو بگیریم تا چشمشون دراد . 

خلاصه از شانس ما پدر بزرگم فوت شد خدا بیامرزدش . و ما تا امسال هیچ شادی نکردیم . 

اونام گفتن از ترس ما نگرفتینو فلان و بهمان . 

چند روز دیگه تولد دخترمه هزینه یه جشن توپ با شام حدود 4 میلیونه . شوهرم میگه هرچی تو بگی 

من موندم یه جشن سه نفره بگیرم و بقیه پولو پس انداز کنم یا یه جشن توپ با این پول بگیرم . 

نمیدونم احساسی عمل کنم 

یا عقلانی ؟ 

حسم میگه پول بازم جاش میاد جشن رو بگیر حتما 

عقلم میگه با این پول یه تیکه طلا برا دخترم بخرم . 

چیکار  کنم دوستان ؟؟؟؟؟

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من واسه پسرم جشن گرفتم و اصلا هم پشیمون نیستم... به نظر من جشن بگیر ولی بازم نظر خودت مهم‌‌تره...

درکِ این موضوع که خاله با خواهرزادش مشکل داشته باشه واسم به شدت سختهههههه😭

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
حالا مگه مجبوري جشن ٤ ميليوني بگيري؟ يه جشن كم هزينه تر بگير 

ازین جشنا ک تو باغ میگیرن با نور پردازی و اتلیه و این چیزا منظورمه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

من جاي تو باشم ي جشن خوب مي گيرم

دخترمم مثل ي ملكه ميگردونم

خيلي هم عجر و غرب براش قايل ميشم تا چشم خانواده شوهرم در بيادش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

من ميگم بايد بفهمن بچه تو هر چي كه باسه بااايد مورد احترام باااشه!

و براي شما خيلي عزيزه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من جاي تو باشم ي جشن خوب مي گيرم دخترمم مثل ي ملكه ميگردونم خيلي هم عجر و غرب براش قايل ميشم تا چش ...

ارج و قرب😐

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
من واسه پسرم جشن گرفتم و اصلا هم پشیمون نیستم... به نظر من جشن بگیر ولی بازم نظر خودت مهم‌‌تره... ...

گلم حامله بودم تو این شهر دور از مادرم . ده بار بخالم التماس کردم دلم  قورمه سبزی خونگی میخواد ازین رستورانیا بدم میومد  . خودم بخاطر ویار تنفر از بوی غذا پختن اشپزی نمیکردم . برام نپخت ک نپخت . 

ما باهم خوب بودیم نمیدونم جاری ام تا عروسی کرد و اومد تو این خانواده خالم ازین رو به اون رو شد 

جشن بگیر تا بفهمن برا دختر باید خیلی بیشتر شاد بود 

چرا باید واسه دختر بیشتر شاد بود😁 بچه بچه‌ست دیگه فرقی نداره که، اونایی که دختر پسر راه میندازن شعور خودشونو نشون میدن، ما باید جوری رفتار کنیم که خودشون شرمنده شن، خجالت بکشن😍❤

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
گلم حامله بودم تو این شهر دور از مادرم . ده بار بخالم التماس کردم دلم  قورمه سبزی خونگی میخواد ...

ببين مادر شوهر عزيز همينه!

من بشدت دلم اش ميخواست ، بهش گفتم! گفت بگو مامانت درست كنه!!!