2789
عنوان

رحم دوشاخ

222 بازدید | 14 پست

سلام دوستان تشخیص رحم دوشاخ از چه طریقی امکان پذیره سونو شکمی هم نشون میده دو شاخ بودنو

کسی اطلاعات داره؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
سنو شکمی
1
25%
سنو واژینال
3
75%

سونو شکمی نشکن میده ولی بازم سونو واژینال باس انجام بدی اخ من اپروز واژینال انجام دادم‌هنوز دردمه ولی اولش خیلی درد داشت مخوصا فشاری به رحمم میومد میکرد کمرم‌تیرکشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر داییم دوشاخ بود یا خودش میگفت تی شکله عکس  رنگی گرفت مشخص شد بعد عمل کرد تنبلیم داشت با روشای کمک باروری خدا بهشون دوتا فرزند پشت سر هم داده 😍

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

من تو بارداری با سونو شکمی تشخیص دادن دو شاخ هست 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
من تو بارداری با سونو شکمی تشخیص دادن دو شاخ هست 

بارداری تون بعد با مشکل مواجه نشد؟

من قبل بارداری دوبار سونو شکمی گفت ۲شاخ نیست اما خانم دکتر سونو واژینال کرد گفت دوشاخه نمیدونم 

سونو شکمی دوبار انجام دادم گفتن نه 

ولی خانم دکتر تو نطبش خودش سونو واژینال کرد گفت اول دوشاخ

ولی نامه که برا جراحی داد نوشته سپتوم دار که باید به روش هیستروسکوپی جراحی شه.

گفتم برای اطمینلن پس بازم برم یه عکس رنگی بدم بهتر

بارداری تون بعد با مشکل مواجه نشد؟ من قبل بارداری دوبار سونو شکمی گفت ۲شاخ نیست اما خانم دکتر سونو ...

دچار زایمان زودرس شدم عزیزم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
الهییی از عوارض رحم دوشاخ همینه  یا زایمان زودرس یا سقط مکرر من ۲بار سقط کردم بعد دکتر اینو ...

منم یه بار زیر سه ماه سقط کردم یک بار هم که زایمان زودرس داشتم بعد از اون عمل کردم و طول درمان عملم شش ماه طول کشید بعدش باردار شدم و پسرم تو هفته ی سی و هشت بدنیا اومد

منم یه بار زیر سه ماه سقط کردم یک بار هم که زایمان زودرس داشتم بعد از اون عمل کردم و طول درمان عملم ...

بسلامتی عزییزم😊

چقددر طول دوران نقاهتش طولانی بوده 

چطور پس دکتر من گفت بیا عمل و ماه بعد هم اقدام کن 

روش عملتون لاکروسکوپی بوده یا هیستروسکوپی؟

خداروشکر بسلامتی به نتیجه نشسته در نهایت😊😊😍

بسلامتی عزییزم😊 چقددر طول دوران نقاهتش طولانی بوده  چطور پس دکتر من گفت بیا عمل و ماه بعد هم ...

عزیزم من رحمم دو شاخ کامل بود یعنی دور تا دور رحمم بخیه خورد از طریق لاپرا عمل شدم اونم دو مرتبه .بار اول عمل اصلی بود که دو تا رحم رو یکی کردن بار دوم ترمیمی بود چون چسبندگی داده بود .احتمالا شما رحمتون سپتوم دار هست و از طریق هیسترو عمل میشید .امیدوارم به زودی مشکلت حل بشه و دوران بارداری خوبی رو پشت سر بزاری .

عزیزم من رحمم دو شاخ کامل بود یعنی دور تا دور رحمم بخیه خورد از طریق لاپرا عمل شدم اونم دو مرتبه .با ...

مرسی عزیزم

درسته تو نامه بستری نوشته رحم سپتوم دار