2777
2789
عنوان

ترس

319 بازدید | 46 پست

بچه ها من تو بچگي يك خاطره بد دارم از اون موقع نميتونم ب بالكن بنجره يا شيسه بدون پرده نگاه كنم و اتاق ما هم دقيقا هر يه تاسو داره 

بعد شوهرم منتظر ميمونه من خوابم ببره بعد بخوابه ولي بعضي شيا مثل امشب خوابيد خيلي خسته بود و من مجبورم وايسم تا هوا روشن شه بخوابم ولي خياي خوابمه چيكار كنم؟

كسي هست مثل من از تاريكي و تنهايي بترسه؟من از تنهايي تو روز هم ميترسم

قضاوت فقط کار خداست...

هرکسی از یک چیز خاصی ممکنه بترسه ولی باید سعی کنی به ترست غلبه کنی.من از سرطان خیلی میترسم و گاهی بهش فکر میکنم اصلا حالم بد میشه چون خیلی از دور و بری ها رو به خاطر این بیماری از دست دادم انگار برای فوبیا ایجاد کرده.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینو بهش میگن فوبیا

خیلی بده چون منم دارم ولی من از پر میترسم هیچکس باورش نمیشه اصلا نمیدونی یک حالی میشم پر میبینم رفتم دکتر گفت با هیپنوتیزم ممکنه رفع بشه ولی ترسیدم نرفتم 

ریشش هم از بچگیمه دختر خاله مامانم یکدفعه یک پر گرفت جلو صورتم هنوز یادمه

هرکسی از یک چیز خاصی ممکنه بترسه ولی باید سعی کنی به ترست غلبه کنی.من از سرطان خیلی میترسم و گاهی به ...

من يك مدت مسكوك ب سرطان خون بودم ...

قضاوت فقط کار خداست...
اینو بهش میگن فوبیا خیلی بده چون منم دارم ولی من از پر میترسم هیچکس باورش نمیشه اصلا نمیدونی یک حال ...

وا 😂خوش ب حالت اگ جاي من بودي چي نميتونم بگم چي ديدم چون خودم با ياد اوريش سكته ميكنم

قضاوت فقط کار خداست...

وا.تنها نیستی کهه شوهرت پیشته.این افکار مزخرف چیه.دو تا سوره بخون بخواب راحت.عادت میکنی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
وا.تنها نیستی کهه شوهرت پیشته.این افکار مزخرف چیه.دو تا سوره بخون بخواب راحت.عادت میکنی

اون كه خوابه

صبح بهش ميگم زودتر نخواب ميگه تو بغلمي ديگه كسي نميدزدتت ميگم چرا تو خوابي ميدزدنم

ميگه ن مسي جرعت نداره ب مطلقات من دست بزنه 

قضاوت فقط کار خداست...