سلام دوستان اگه کسی تجربه ای داره لطفا خواهشا کمک کنه من خیلی نگرانم .پسرم دو سال و نه ماهش هست چند وقت از پوشک گرفتم مثل قبل بازی نمی کنه و تحت استرس و یبوست شدید گرفته.دکترم بردم برا یبوست کمی ملین داد.مثلا بازی نمی کنه یا می گه خسته شدم دستشو می گیره به باسنش می خوابه.امشب سرحال بود از بیرون اومدیم غذاشو دادم خورد نیم ساعت بعدش هی صدام کرد گفت مامان گریه کرد دیدم اومد سمتم یه دفعه رنگش کامل پرید سرگیجه کرفت تو بغلم داشت از حال می رفت ولی متوجه بود و گریه می کرد اما اثلا رنگ به رو نداشت.تا حالا اینطوری نشده با کمی شربت شیرین بهتر شد اما بی جال بود بردم دکتر دیگه دیدش گفت افت فشار داره و تپش قلب گرفته .کمی بعد که رنگش خوب شد فشارش نرمال بود .دکتر چیز خاصی نگفت گفت کمی جزئی سرما خورده و چنتا دارو تقویتی داد گفت اگه بازم خدای نکرده اینطور بود ببریمش.بچه ها ترو خدا یعنی این حالت سرگیجه و دوران سرش مال چی بود خیلی خیلی نگرانم .کمک کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سرگیجه دلیلش سرماخوردگی نیست ..تب هم داره؟ یبوست هم داره بب ر ازمایش مدفوهم بده و اینکه شاید ملینی که دادن باعث افت فشارش شده ...وقتی شام خورده افت فشارش طبیعی نیست فردا حتما ببر متخصص دیگه ای و ازمایش خون بده دلیلشو پیدا کنن